ΤΕΙ Καβάλας λιγότεροι φέτος οι εισακτέοι

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Reworks Festival 2011 συνέντευξη Carlo Lio

Interview Carlo Lio1.

1. Yπήρξε μια πολύ καλή χρονιά για εσένα. Τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για σένα για να ανακαλύψεις?

Ναι ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Ύστερα από τον πολύ χρόνο που πέρασα μέσα στο στούντιο, είμαι τυχερός να είμαι σε τουρνέ και να βλέπω όλα αυτά. Έχω δει τόσα πολλά το τελευταίο χρόνο που μου είναι δύσκολο να βρω κάτι που μένει να ανακαλύψω. Το οποίο είναι πραγματικά πολύ ευτυχές για μένα να το λέω. Από πλευράς ταξιδίων προφανώς και μου λείπουν ακόμη μερικά μέρη. Αλλά νομίζω πως θα έχω την ευκαιρία την επόμενη χρονιά. Από μουσικής πλευράς, είμαι μακριά από το στούντιο εδώ και 6 μήνες και είμαι περίεργος να δω τι πρόκειται να βγει όταν επιστρέψω και πάλι. Έχω πολλή έμπνευση για την ώρα

2. Το 2011 μας αφήνει σε λιγάκι. Τι να περιμένουμε από εσένα το 2012;

To 2012 φαίνεται πολύ γεμάτο για μένα. Είμαι χαρούμενος γιατί το ημερολόγιο μου σχετικά με τις εμφανίσεις μου γεμίζει γρήγορα. Οπότε περιμένω πως και πώς να είμαι και πάλι σε τουρνέ. Από πλευράς παραγωγών έχω βάλει κάποιους και ελπίζω να έχω κυκλοφορίες σε δισκογραφικές που αγαπώ και σέβομαι. Θέλω να τις πάω σε ένα άλλο επίπεδο γιατί βαριέμαι σχετικά εύκολα. Αλλά ίσως είναι και καλό γιατί κάτι τέτοιο σε κρατά φρέσκο. Επίσης μετά από 2 χρόνια που προσπάθησα να φτιάξω το όνομα μου πλέον προσπαθώ να ανεβάσω και το προφίλ της δισκογραφικής μου της "Rawthentic Music" . Υπάρχει πολλή μουσική που θα κυκλοφορήσει από πραγματικά πολύ καλούς καλλιτέχνες και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό.

3. Πότε αισθάνεσαι ότι είσαι στον παράδεισο; Στο στούντιο; Σε ένα μεγάλο φεστιβάλ; Τρώγοντας σοκολάτα; Πίνοντας με φίλους; πότε;

Τώρα που λείπω τόσο πολύ από το σπίτι μου βλέπω τους φίλους μου και την οικογένεια μου με άλλο τρόπο. Αυτός είναι σίγουρα ένα παράδεισος για μένα. Το στούντιο είναι το αίμα μου. Είναι το μέρος που πηγαίνω και το μόνο που έχω να σκεφτώ είναι η μουσική. Είναι εκεί που το μυαλό μου φτάνει στο πιο δημιουργικό του σημείο και μου προκαλεί ευφορία. Σίγουρα παράδεισος για μένα επίσης. Και φυσικά παίζοντας μουσική για τον κόσμο είτε σε ένα club ή φεστιβάλ. Να γεμίζω την αίσθηση του κόσμου και να κάνω τον κόσμο να χαμογελά είναι απίστευτο συναίσθημα.

4. Έρχεσαι για πρώτη φορά στο Reworks. Τα συναισθήματα σου και οι προσμονές σου;

NΆι αυτό είναι το πρώτο μου Reworks. Αλλά έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα. Έρχομαι από το 2008 κάθε χρόνο, νιώθω κάτι για αυτή τη χώρα για αυτό και πάντα επιστρέφω είτε είναι για διακοπές είτε για κάτι άλλο. Αγαπώ τους Έλληνες, το φαγητό σας και την ομορφιά της Ελλάδας. Έχω μεγάλες προσδοκίες από το Reworks μιας και κάθε φορά που παίζω στην Ελλάδα είναι φανταστικά.

5. Πήγαινε στον Carlo! Εννοώντας φυσικά να σε ακούσουν στο Reworks. Τι να περιμένει το κοινό από εσένα;

Να περιμένει μεγάλα τραγανά υπνωτικά σέξι beats. Πολύ ανέβασμα και ένταση. Οτιδήποτε από house σε techno.

Προφυλακιστέος ο 35χρονος δράστης πέντε πυρκαγιών στη Θάσο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 35χρονος από την Ποταμιά Θάσου, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Παναγίας και του Θεολόγου Θάσου χωρίς ευτυχώς να λάβουν διαστάσεις.
www.newsbomb.gr

Εκτός ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις 55 χιλιάδων ανέργων ???

«Άρωμα» εκλογών???
www.newsbomb.gr

Billboard Hot 100 - Top 50 Singles (9/3/2011)(VIDEO)

Δείτε τα 50 καλύτερα στην Billboard List για αυτή την εβδομάδα.

Καβάλα Επίσκεψη του Αλί Μπαμπατζάν

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν θα βρίσκεται σήμερα 30/8 στην Καβάλα, και πιο συγκεκριμένα στην συνοικία της Παναγίας.
Διαβάστε περισσότερα στο

ΦΩΤΟ

Toυς συνέλαβαν για αφισορύπανση???


Δύο νεαροί 22 και 21 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ" γιατί κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου.
Οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

newsit.gr