Ο δικτυακός τόπος του Akroama fm στο palo.gr



Όλη η επικαιρότητα

Καβάλα Τετάρτη 31 Αυγούστου ΕΞΟΔΟΣ

Ιδανική μέρα για βραδυνή έξοδο η σημέρινη
Τετάρτη 31 Αυγούστου και ο Akroama fm προτείνει

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ CAFE BAR ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

NOTICA CAFE ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

LOCA CAFE BAR ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΑΛΑ

OLD TOWN BAR ΓΛΑΡΟΣ Παναγία Καβάλας

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

Εως 8 Σεπτεμβρίου Έκθεση: Οι Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης πριν τα μεταρρυθμυστικά διατάγματα 1839-1856 Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 31 August 2011 ΚΑΒΑΛΑ "ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ"

Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στην Ξάνθη!!!

Επικοινωνήστε με το Akroama fm και κερδίστε προσκλήσεις για το live του Γιάννη Αγγελάκα στην Ξάνθη!!!
info@akroamafm.com
foxyform.com

Η μεγαλύτερη ληστεία σιδηροδρομικού υλικού στην ιστορία του ΟΣΕ!!!

Η πιο εκτεταμένη κλοπή τροχαίου υλικού και σιδηροδρομικής υποδομής σε καιρό ειρήνης.
Τόνοι μετάλλου, ολόκληρες ντιζελάμαξες έκαναν φτερά!
Οι επιτήδειοι διέλυσαν έξι ολόκληρες ντιζελάμαξες Mitsubishi, βάρους 50 τόνων η κάθε μία!!!
Αδιευκρίνιστος προς το παρόν ο αριθμός των βαγονιών, και τα δεκάδες μέτρα σιδηροτροχιάς που έκαναν φτερά κάτω από τη μύτη των κατοίκων, του ΟΣΕ και του κράτους!
protothema.gr

ΔΤ - Reworks 2011 - The Final Program

Press Release

Final program & Presale
REWORKS 2011 – 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στη Βίλκα.

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ τέχνης και μουσικής έκφρασης, το οποίο φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο των 46ων Δημητρίων και κατατάσσεται για ακόμη μία χρονιά στην έβδομη θέση των καλύτερων φεστιβάλ μουσικής του κόσμου, σύμφωνα με τον έγκυρο Βρετανό- Γερμανικό μουσικό οδηγός RA, ενσαρκώνεται μέσα από το final program που διαμορφώνουν με την παρουσία τους τα μεγαλύτερα ονόματα της sound αισθητικής και art δημιουργίας!
Reworks Atrium, Reworks Air Stage, Reworks Club, Reworks Lab.
4 σκηνές… περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
Στις 22:30, στο Reworks Atrium, για πρώτη φορά LIVE στην Ελλάδα οι Kraak and Smaak Band!! Ένα πραγματικό… «Calling up to heaven» show, από τους Ολλανδούς που κατέκτησαν όλο τον κόσμο, σε μια συναυλία που θα συζητηθεί!
Ακολουθούν, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, οι Hercules and Love Affair, σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό φαινομενικά αντίρροπων δυνάμεων, που αναδύει διαπεραστικά beats με πρωτόγνωρους ήχους!
Reworks Air Stage…και η Border Community παρουσιάζει το πρώτο επίσημο show case της στη χώρα μας, με μια διπλή έκπληξη: στις 2 το βράδυ….James Holden, straight from UK, και στις 03:30 Kate Wax live, σε ένα set αποτελούμενο από dark ήχους και αντισυμβατικά mixes, με τα ιδιοφυή φωνητικά να κλέβουν την παράσταση! Την ίδια μέρα, στο Reworks Club…Rebout live: the new sound of Frankfurt, στις 02:30, και έπεται η Miss Kittin, η κορυφαία dj της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, σε ένα δυναμικό come back μέχρι το ξημέρωμα!
Reworks Lab και… Art Department («Without you» και «The Drawing Board»), το δίδυμο με τα progressive solo και τις house tech καινοτομίες, στις 3 παρά τέταρτο, ενώ η Red Bull Academy παρουσιάζει τους Tiger and Woods live…στη 01:30, με deep analogic ήχο και τα καλύτερα από το επερχόμενο LP τους!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Reworks Atrium στις 23:00… Lamb live, και η βρετανική μουσική σκηνή αντιπροσωπεύεται από ό, τι καλύτερο έχουμε ακούσει φέτος, όπως ειπώθηκε στα ΜΜΕ για το νέο τους άλμπουμ με τίτλο 5!
Στη μία το βράδυ Karuan and Band ζωντανά, σε ένα ταξίδι από το δυναμισμό των Βαλκανίων, στην κομψότητα της Βιέννης και τα blues της Ανατολής, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με σκοπό να…υπνωτίσει το κοινό με επιτυχίες όπως το «Hypnotized» και το «Reflections of a poem»...
Saturday… and at Reworks Air Stage, Bios presents…. Kode 9! Στις 03.30, μια σημαντική φυσιογνωμία στο χώρο της electro music, σε ένα set για απαιτητικούς του είδους, ενώ στις 5 τα ξημερώματα Benga feat MC Youngman, ένα από τα κορυφαία mc ονόματα της βρετανικής dance σε ένα από τα highlights του φετινού Reworks!
Επίσης, στο Reworks Club στις 04:30 ο βραβευμένος με Grammy, remixer της Μαντόνα Dubfire, σε μια μουσική αναζήτηση που δεν μπορεί να καταλήξει παρά σε ένα παραλήρημα minimal tech ηχοχρωμάτων!!
Τέλος, στο Reworks Lab αξίζει να αναφερθεί στις 4 το βράδυ η παρουσία του Chaim, με τα εντυπωσιακά releases και το μαγευτικό show up!!
Όλος ο πλανήτης δονείται από το μοναδικό στιλ ενός καλλιτέχνη που σε κάθε του εμφάνιση απογειώνει με τα πρωτότυπα remixes του, με το «Love Rehab» να είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια στα i-pod της χώρας.
Reworks Festival 2011 και για ακόμη μια χρονιά είναι έντονη η ελληνική παρουσία! Smokey Bandits, Cayetano, My Wet Calvin, Felizol and the Boy αλλά και ο ISOΝ, να γράφει τον επίλογο του φεστιβάλ αφήνοντας τα καλύτερα για το τέλος!
To αστικό περιβάλλον μεταμορφώνεται σε ένα κέντρο πολιτισμού - το Reworks Festival, o θεσμός της πόλης είναι εδώ και φέτος θα φιλοξενήσει περισσότερα από 60 σχήματα και καλλιτέχνες
Νέες ιδέες, πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες και μια διαπλανητική μουσική, 16 και 17 Σεπτεμβρίου στη Βίλκα (Ανδρέου Γεωργίου 21 - Θεσσαλονίκη).

REWORKS FESTIVAL!
A PLACE WHERE WE ALL BECOME ONE...

Παρελθόν ο Ψωμιάδης απο τον ΑΟΚ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Σταύρος Ψωμιάδης δήλωσε ότι το πακέτο των μετοχών της οικογένειας Ψωμιάδη ανήκει πλέον σε άλλους επενδυτές,

Επιστολή Διαμαρτυρία Επιμελητηρίων Καβάλας και Δράμας για κινήσεις παραγόντων της Θράκης

Την τακτική πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της Θράκης να προωθούν θέματα, όπως η δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή, για την Περιφέρεια, αποκλείοντας όμως το τμήμα της που αφορά την Ανατολική Μακεδονία, στιγματίζουν με επιστολή τους στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Άρη Γιαννακίδη, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Καβάλας και Δράμας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

με την παρούσα κοινή επιστολή μας, θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι υπάρχουν ενέργειες και δηλώσεις επιχειρηματικών και πολιτικών παραγόντων της Θράκης, που προφανώς θα γνωρίζετε, όπου γίνεται αναφορά για την δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή. Μάλιστα οι δηλώσεις αυτές συνοδεύονται και από προθέσεις διερεύνησης αυτής της δυνατότητας στις Βρυξέλλες.

Κατανοούμε απόλυτα τις προθέσεις υποστήριξης του τόπου που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, πολιτικά και κοινωνικά ο καθένας μας. Όμως στα πλαίσια της πολιτικής φιλοσοφίας που θέλει μια ενιαία περιφέρεια με συνοχή και οικονομική ανάπτυξη χωρίς περιφερειακές ανισότητες, οι ενέργειες αυτές βρίσκονται σε τελείως αντιδιαμετρική κατεύθυνση.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι θα ενημερώσουμε το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας, καθώς επίσης και τα αρμόδια Υπουργεία σχετικά με την δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Η πρόταση μας δε, θα αφορά το σύνολο της Περιφέρειας και όχι αποκλειστικά τμήμα της.

Κύριε Περιφερειάρχη,

δεν φτάνουν μόνο οι δηλώσεις περί κοινής Περιφερειακής πολιτικής. Οι ενέργειες και τα έργα είναι που επαληθεύουν την πολιτική και τις καλές προθέσεις. Είναι γνωστό ότι προσπαθείτε για κοινή περιφερειακή πολιτική ανάπτυξης και το δηλώνετε συνεχώς ενεργώντας προς αυτή την κατεύθυνση.
Παρακαλούμε λοιπόν, να προβείτε άμεσα σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες και σε αυτό το ζήτημα που προέκυψε, που θα διασφαλίσουν την ενιαία πολιτική της Περιφέρειας.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Δείτε μέρος απο την συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος
Διαβάστε περισσότερα στο

Απο αύριο 1η Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του νέου ΦΠΑ

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου σε εφαρμογή ο νέος ΦΠΑ στην εστίαση .
ΦΠΑ 23% τριών «ταχυτήτων» στα ξενοδοχεία και δύο «ταχυτήτων» στα καταστήματα τροφίμων.
Πραγματικός γρίφος το τι ΦΠΑ ισχύει(6,5%, 13% ή 23%;) και σε ποιά προιόντα για επιχειρήσεις και καταναλωτές.
ΦΠΑ 23% με τους εστιάτορες να αντιδρούν σχεδιάζοντας να σταματήσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο ή να συγκεντρώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους και να τα καταθέσουν στο υπουργείο Οικονομικών.
Στην Θεσσαλονίκη συζητήθηκε να κλείσουν τα καταστήματα κατα την περίοδο της ΔΕΘ

Γιάννης Αγγελάκας Live Ξάνθη!!!

Ο Πολ. Σύλλογος Ξάνθης “ Οι Βάτραχοι “ στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2011 διοργανώνει συναυλία με τον Γιάννη Αγγελάκα . . .
Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, για μια και μόνο εμφάνιση στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011.

Το τρίο - και αυτή τη σεζόν – θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.

Το τρίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσήκωσε το κοινό που το ακολούθησε σε όλες τις φετινές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε εμφάνισής τους.

Γιάννης Αγγελάκας 3

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα : 21.00

Τιμή Εισιτηριου : Προπώληση :12 ευρώ - Ταμείο: 15 ευρώ

Σημείo προπώλησης: Senso Di Metalo – 28ης Οκτωβρίου 13 Ξάνθη

Οργάνωση : rockmadness.gr

Σκηνικό σύγκρουσης στα πανεπιστήμια???

Πολλές σχολές και τμήματα τελούν ήδη υπό κατάληψη, ενώ εν αμφιβόλω τίθεται και η ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου.
enet.gr

Κυνήγι θησαυρού σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, και Καβάλα;

Στην Καβάλα, αρχαιοκάπηλοι σκάβουν επί τρία χρόνια τούνελ ψάχνοντας θησαυρό με «οδηγό» ένα μέντιουμ;

ΚΑΒΑΛΑ
Με οδηγό το μέντιουμ

Με οδηγό έναν παλιό χάρτη και στόχο να βρουν τον θησαυρό έξι άτομα έσκαβαν επί τρία χρόνια τούνελ δώδεκα μέτρων σε γρανιτένιο βράχο, στο όρος Σύμβολο.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν έξι ώρες μέσα από δύσβατη και βραχώδη περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες που αναζητούσαν τον θησαυρό με οδηγό έναν χάρτη και τις υποδείξεις ενός μέντιουμ από την Ξάνθη, που έκανε λόγο για μια εκκλησία χτισμένη με διαμάντια!
Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει οι έξι αρχαιοκάπηλοι για τη διαμονή τους στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, μία διόπτρα νύχτας, καθώς και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που περιείχε πολλές φωτογραφίες αρχαιοτήτων.
Μάλιστα, βρέθηκαν και φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών, με τους δράστες να ποζάρουν μπροστά από τη σήραγγα.

espressonews.gr

Debbie Gibson γεννήθηκε 31 Αυγούστου 1970

Deborah Ann "Debbie" Gibson γεννήθηκε 31 Αυγούστου 1970 .
Είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνθέτης παραγωγός και ηθοποιός.
Το 1987 ήταν η νεότερη καλλιτέχνης που έφτασε στο Νο1 για το Billboard Hot 100, με το τραγούδι της "Foolish Beat" κάνοντας η ίδια τη σύνθεση και την παραγωγή του τραγουδιού.
Παραμένει μέχρι σήμερα η νεότερη γυναίκα που έχει καταφέρει να βρεθεί στο Νο 1για το Billboard Hot 100 τραγουδόντας κάνοντας την σύνθεση αλλά και την παραγωγή του τραγουδιού .

Discography
Studio albums

Out of the Blue (1987)
Electric Youth (1989)
Anything Is Possible (1990)
Body Mind Soul (1993)
Think With Your Heart (1995)
Deborah (1997)
M.Y.O.B. (2001)
Colored Lights: The Broadway Album (2003)
Ms. Vocalist (2010)

Filmography
Film

Ghostbusters (1984) (uncredited)
My Girlfriend's Boyfriend (1999)
Wedding Band (2001)
Soulkeeper (2001)
Celeste in the City (2004)
Coffee Date (2006)
Body/Antibody (2007)
Mega Shark Versus Giant Octopus (2009)
Mega Python vs. Gatoroid (2011)

Television

Beverly Hills, 90210 (1991)
Street Justice (1991)
Step by Step (1995)
That '80s Show (2002)
American Juniors (2003)
Skating with Celebrities (2006)
Celebrity Ghost Stories (2010)

πηγή

Foolish Beat (Official Video) from Bob on Vimeo.

31 Αυγούστου Σαν Σήμερα

1897 - Ο Τόμας Έντισον κατοχυρώνει την εφεύρεση κινητοσκόπιο, τον πρώτο προβολέα κινηματογράφου.

1913 - Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα Αϊντχόφεν στην ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας.

1934 - Γεννήθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος, Έλληνας ηθοποιός.

1949 - Γεννήθηκε ο Ρίτσαρντ Γκιρ , Αμερικανός ηθοποιός.

1955 - Παρουσιάζεται το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο από τον Γουίλιαμ Γκομπ της εταιρείας Τζένεραλ Μότορς.

1957 - Η Μαλαισία γίνεται ανεξάρτητη από το Ηνωμένο Βασίλειο.

1962 - Τα νησιά Τρινιδάδ και Τομπάγκο κερδίζουν την ανεξαρτησία τους από το Ηνωμένο Βασίλειο.

1970- Γεννήθηκε η Ντέμπι Γκίμπσον, Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ.

1982 - Γεννήθηκε ο Πάτρικ Νούο, Ελβετός τραγουδιστής.

1994 - Ο ΙRA (Ιρλανδικός Δημοκρατικός Στρατός) κηρύττει κατάπαυση του πυρός για πρώτη φορά στα 25 χρόνια ζωής του.

1994-Αποσύρονται από τη Γερμανία, έπειτα από 50 χρόνια, τα τελευταία ρωσικά στρατεύματα.

1997 - Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, σε ηλικία 36 χρονών , σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι μαζί με τον ερωμένο της, Ντόντι αλ Φαγέντ.

2002 - Τίθεται σε τροχιά ο πρώτος δορυφόρος Κύπρου-Ελλάδος.