Στον απόηχο του Reworks 2011(Photos)

Reworks festival ….
Τα φώτα έσβησαν….τα beats σταμάτησαν….
ο απόηχος όμως του πιο επιτυχημένου Festival σύγχρονης μουσικής και τέχνης της πόλης παραμένει, υπενθυμίζοντας πως το Reworks είναι μια καλλιτεχνική συνάντηση κορυφαίων δημιουργών. Reworks Festival…
Και φέτος 8.000 άνθρωποι ένωσαν τις ανάσες τους, χαμογέλασαν, χόρεψαν, ήρθαν κοντά ο ένας με τον άλλον.
Πάνω από 60 σχήματα και 120 καλλιτέχνες  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην σκηνή και έγιναν ένα με το κοινό.
Οι αποσκευές ξεχείλισαν με συναισθήματα και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το φετινό Reworks festival απέδειξε ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η καλή μουσική και η αγάπη προς την τέχνη και τον πολιτισμό μπορούν να δώσουν ελπίδα και χαρά στο κοινό, το οποίο για μια ακόμη χρονιά υποστήριξε δυνατά το φεστιβάλ με την τόσο θερμή του ανταπόκριση.
Νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και ενώθηκαν με το κοινό της πόλης.
Και τις 2 μέρες στη Βίλκα, όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια το festival,  η διασκέδαση ξεκινούσε νωρίς και κρατούσε μέχρι το πρωί, αφού ο κόσμος με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό έφευγε μόνον όταν σταματούσε και ο τελευταίος ήχος, το τελευταίο χειροκρότημα!!
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, το κοινό γέμισε τις σκηνές και καλωσόρισε τους Ολλανδούς Kraak & Smaak, τους Hercules & Love Affair, τους Q Orchestra, σήκωσε τα χέρια στον αέρα για την Miss Kittin, τον James Holden, τον Reboot, τους Tiger & Woods και τους Art Department.
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, τραγούδησε με τους Lamb, τους Smokey Bandits και τον Karuan, κατέκλυσε το stage της SCI + TEC, ένιωσε τις δονήσεις του Benga και του Kode 9 και χόρεψε μέχρι τις 11 το πρωί με την μουσική του Ison.
Η ίδια η πόλη μπήκε σε μια Reworks περίοδο μιας και το φεστιβάλ παρουσίασε εικαστικά έργα και εκθέσεις σε διάφορα σημεία και στο Δημαρχείο της πόλης, προσφέροντας στον πολιτισμό, με μια άλλη, φρέσκια νότα στην καθημερινότητά της, εισπράττοντας ενθουσιασμό και θετικά σχόλια από το κοινό. Reworks festival, και η υπόσχεση είναι μία: το επόμενο ραντεβού….να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!
Reworks!! Με το φεστιβάλ της πόλης, στην τέχνη της μουσικής και της ζωής!  
Δήλωσαν για το Reworks:
Tiger Woods: “It was a great night! It all worked perfectly! Huge crowd and amazing reaction!” 
Karuan:“We all enjoyed Thessaloniki @ reworks very much… Together with the crowd we did the longest chocolate distance version ever… something about 15minutes...! So we have really good memories... Great thanks to the wonderful people!”

BLOQUE FESTIVAL @ KAVALA,GREECE

30 Sep-02 Oct

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY

ΓΙα πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιας Mr Miss International Beauty 2011 στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ το Σεπτέμβριο του 2011 και στον υπερπολυτελή χώρο του batis multiplex
ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ www.kallistia.gr

BIKES & BLUES MUSIC FESTIVAL

To 1o BIKES & BLUES FESTIVAL EIΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
1&2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ BLUES ΜΟΥΣΙΚΗ
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLUES ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
SATURDAY after 7.00p.m.: TUBESCREAMERS - BLUES WIRE
SUNDAY after 7.00p.m.: MOJO ELECTRIC BLUES BAND - NICK & THE BACKBONE
CLUB TWINHEADS -ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ