19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και θύματα εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), την χρονιά 2012:
ο αριθμός των παιδιών που ενδέχεται να πέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με σκοπό το κέρδος αναμένεται να αγγίξει τα 2.000.000 παγκοσμίως.

8.000.000 ο αριθμός των παιδιών που προβλέπεται να εξαφανιστούν

300.000.000 παιδιά αυτής της γενιάς ενδέχεται να κακοποιηθούν σεξουαλικά πριν την ενηλικίωσή τους

Το τεράστιο πρόβλημα της απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε όλο τον κόσμο γίνεται ακόμη εντονότερο από την διεύρυνση της χρήσης του διαδικτύου και του παράνομου υλικού που διακινείται μέσω αυτού.

Η κατάσταση είναι πραγματική και σοβαρή. Και χρήζει άμεσης δράσης από όλους μας.

Chris Rea – Santo Spirito (2011)

Το The Santo Spirito Project είναι η καινούργια συλλογή του Chris Rea
Ο Chris Rea στα τριάντα χρόνια καριέρας του έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως Josephine, Let's Dance, Fool (If You Think It's Over), On The Beach, Stainsby Girls and I Can Hear Your Heartbeat, Working On It, The Road To Hell (Part 2), Auberge, God’s Great Banana Skin και Julia τον έχουν κάνει αρκετά διάσημο στην χώρα του και όχι μόνο.

Το The Santo Spirito Project κυκλοφόρησε από την Rhino UK ένα label της Warner Music τον Σεπτέμβριο και θα είναι διαθέσιμο για ψηφιακό download από τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ το καλοκαίρι του 2012 ο Chris Rea θα πραγματοποιήσει μία ευρωπαϊκή περιοδεία.
Η συλλογή του Βρετανού τραγουδιστή, κιθαρίστα και τραγουδοποιού Chris Rea, περιλαμβάνει 3CD και 2DVD.
CHRIS REA Official Web Site