Ο Θάνος Γκουντάνος των Baildsa στον Ακρόαμα fm

Ο Θάνος Γκουντάνος μίλησε μέσω skype στον Ακρόαμα fm και στον Γιώργο Ξανθόπουλο.
Ακούστε την συνέντευξη λίγο πρίν την συναυλία των Baildsa στο Jazz Rock το Σάββατο 24/12/2011

BAILDSA SYNENTEYKSH ok 2 by akroamaspot
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα του Ακρόαμα στο Facebook πατώντας εδώ.

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ + band live

Lola Postmodern Bar , Ξάνθη.
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ο Μύρωνας με ανεβαστική διάθεση, φορτώνει στις αποσκευές του τα καινούργια του τραγούδια – ήδη το τραγούδι «180 Μοίρες» ακούστηκε δυνατά το καλοκαίρι και η "Μικρή μου αγάπη" αποτελεί το hit του χειμώνα- και με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του εξορμά για νέες συναυλιακές περιπέτειες.
Σε ένα πρόγραμμα δυναμικό και εξωστρεφές ο Μύρωνας εκτός φυσικά από το προσωπικό του υλικό παρουσιάζει εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.
Κλασικά rock standards διαδέχονται αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ + band live
Lola Postmodern Bar
Χασιρτζόγλου 7, Ξάνθη
Ώρα έναρξης: 22:00

Δράσεις απο το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Καβάλας

Το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Καβάλας συνεχίζει και το 2012 τις δράσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από την προηγούμενη χρονιά.
Παράλληλα, ξεκινά νέες δράσεις:
- Δύο (2) ομάδες εκπαιδευτικών α/θμιας με θέμα τη σεξουαλική αγωγή σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων.
- Μία (1) ομάδα εκπαιδευτικών δ/θμιας με θέμα τη διαχείριση της απώλειας στη σχολική κοινότητα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων.
- Μία (1) ομάδα εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες με θέμα τη διαχείριση της διαφορετικότητας και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης τους.
Οι νέες δράσεις του Κέντρου Πρόληψης θα διαρκέσουν δύο περίπου μήνες, με εβδομαδιαίες 2ωρες συναντήσεις και βιωματικό τρόπο προσέγγισης των θεμάτων.