Retroactive κάθε Τετάρτη 11 με 12 το βράδυ

Ροκ επιλογές απο τον Σωτήρη Ξανθοπουλίδη Retroactive κάθε Τετάρτη 11 με 12 το βράδυ χ

Η Αρίθα Φράκλιν ακύρωσε τον γάμο της


Τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους οι Αρίθα Φράκλιν και Γουίλιαμ «Γουίλι» Γουίκερσον, ακυρώνουν το γάμο του που αναμενόταν να γίνει το καλοκαίρι.
Η 69χρονη βασίλισσα της σόουλ ανακοίνωσε την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ότι η ίδια και ο παρ' ολίγον τρίτος σύζυγός της ακύρωσαν τον γάμο τους.
«Ο Γουιλ και εγώ αποφασίσαμε ότι κινούμαστε πολύ γρήγορα και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε εξετάσει προσεκτικά» ανέφερε στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly η Αρίθα Φράκλιν.
Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρξει γάμος προς το παρόν».
Να σημειώσουμε ότι στις αρχές του μήνα -2 Ιανουρίου- κατά την διάρκεια του αρραβώνα της, η Αρίθα Φράκλιν είχε αστειευτεί λέγοντας ότι ο γάμος της το καλοκαίρι δεν θα γίνει λόγω εγκυμοσύνης, ενώ είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ότι θα παντρευόταν στο Μαϊάμι και θα έκανε την δεξίωση πάνω σε ένα γιοτ φορώντας πιθανότατα ένα φόρεμα Donna Karen, Valentino ή Vera Wang.
Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά εμφανίζεται φειδωλή στις δηλώσεις της. «Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω το γεγονός, καθώς είναι πολύ προσωπικό και ευαίσθητο θέμα».
Και στην ανακοίνωση που σημειωτέων, φέρει και τα ονόματα τόσο της Αρίθα Φράκλιν όσο και του συντρόφου της Γουίλιαμ «Γουίλι» Γουίκερσον προσθέτουν: «Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους για τις θερμές ευχές τους».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Αρίθα Φράκλιν ήταν παντρεμένη με τον Τεντ Γουάιτ από το 1961 έως το 1969 και με τον Γκλιν Τούρμαν από το 1978 έως το 1984.

tovima.gr

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Θόδωρος Αγγελόπουλος

Υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, έπειτα από πολύωρη μάχη που έδωσε στην μονάδα εντατικής ιδιωτικού νοσοκομείου.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, στη Δραπετσώνα, όπου γύριζε την τελευταία του ταινία.

Τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο παρέσυρε μοτοσικλέτα στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, μετά το πρώτο τούνελ, στο ρεύμα προς Κερατσίνι. Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα ταινίας και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα παρασύρθηκε από τη ιδιωτική μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
ethnos.gr