Playmen feat. Helena Paparizou, Courtney & Riskykidd - All The Time

Δείτε το video που μόλις έκανε πρεμιέρα

Οι Playmen ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ultimate pop star Έλενα Παπαρίζου!
Μετά την τεράστια επιτυχία του "Together Forever" και του "MrPerfect" η νέα αυτή συνεργασία είναι ένα μοναδικό μείγμα από τη λάμψη, και σκηνική παρουσία της Έλενας Παπαρίζου και του πρωτοπωριακού ήχου των Playmen!

Συμμετέχουν ,η εκθαμβωτική τραγουδίστρια Courtney και ο νεαρός RiskyKidd, που ήρθε από το εξωτερικό να μας μεταφέρει στους R'n'B ρυθμούς του,σε ένα Dance Hit που ήδη έχει κατακτησει την κορυφή των Chart!
Μέσα από την δημιουργική σκηνοθεσία και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεoχάρης και τις απίστευτες χορογραφίες της Chali Jennings μεταφερώμαστε στην πραγματική διασταση του party... All The Time! Διεθυντής φωτογραφίας υπογράφει ο Ramon Ignacio Malapetsa!

Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live στα Mad Video Music Awards 2012 ! «All The Time» Playmen feat. Helena Paparizou, Courtney, RiskyKidd.

The new smashing Dance Hit by Playmen & Panik Records!

Stay tuned for more!

Muse - Survival This Week Power Play

Το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων διαλέξαμε γι'αυτή την εβδομάδα Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επισήμως με το νέο δίσκο του συγκροτήματος τον Σεπτέμβριο.
Αναφέρεται στη προσπάθεια και την επιμονή του ανθρώπου να βγει νικητής σε οποιαδήποτε δοκιμασία, όπως δήλωσε το συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ο τραγουδιστής των Muse, Matt Belhamy, το εμπνεύστηκε όπως είπε, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τραγούδι θα παίξει στις τελετές έναρξης και λήξης, την ώρα που οι αθλητές θα μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους πριν τους αγώνες και κατά τη διάρκεια των αναμεταδόσεων των τηλεοπτικών καναλιών σε όλο τον κόσμο.

SAT.28.JULY KOSMAS EPSILON & DIO S | Tanga Beach Summer Sessions

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
Summer Sessions με καλεσμένους 2 αρκετά γνωστούς dj και παραγωγούς στην Ελλάδα κ στο εξωτερικό!

Kosmas Epsilon
(Epsilon Trax, GU Music, Groove Collection)
More info:
http://www.facebook.com/pages/Kosmas-Epsilon/107958075133?sk=info

Dio S
(Baroque, Method, Stellar Fountain, BCSA, Sick Watona)
More Info:
http://soundcloud.com/dio-s