«ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ» των Νίκου Μουτσινά-Τζένης Διαγούπη ΠΕΜΠΤΗ 16 Αυγούστου, ΚΑΒΑΛΑ ,Θέατρο Κάστρου

Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο ,επιθυμητό και λυτρωτικό , το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας «Ψέκασα την Ελίζα», στο Θέατρο «Χώρα» τη χειμερινή σεζόν 2011-12, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα .

Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου). Με αφορμή τα βαφτίσια , δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).

Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα.; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης .

ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 15 ΕΥΡΩ
Προπώληση: www.livetickets.gr

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
• ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 & 3 Αυγούστου, ΡΟΔΟΣ, Θέατρο Μελίνα Μερκούρη
• ΚΥΡΙΑΚΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ 5 & 6 Αυγούστου, ΚΩΣ Θέατρο Κάστρου
• ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου ΣΚΙΑΘΟΣ ,Θέατρο Μπούρτζι (διπλή παράσταση ώρες: 21.00 & 24.00)
• ΚΥΡΙΑΚΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ 12 & 13 Αυγούστου ΧΙΟΣ, Θέατρο Καστρομηνά
• ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Θεάτρο Κάστρου
ΠΕΜΠΤΗ 16 Αυγούστου, ΚΑΒΑΛΑ ,Θέατρο Κάστρου (διπλή παράσταση ώρες: 21.00 & 24.00)
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Θέατρο Πάρκου Εγνατία
• ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου , ΜΟΥΔΑΝΙΑ ,Ανοικτό θέατρο
• ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Αυγούστου, ΞΑΝΘΗ , Υπαίθριο Θέατρο
• ΔΕΥΤΕΡΑ 20 Αυγούστου, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο
• ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Αυγούστου, ΚΑΛΑΜΑΤΑ , Θέατρο Κάστρου (διπλή παράσταση ώρες: 21.00 & 24.00)
• ΠΕΜΠΤΗ 23 Αυγούστου, ΑΙΓΙΟ, Ανοικτό Θέατρο Σχολείο
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Αυγούστου, ΓΑΛΑΤΣΙ Άλσος Βείκου
• ΠΕΜΠΤΗ 30 Αυγούστου, ΙΩΑΝΝΙΝΑ Υπαίθριο θέατρο
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Αυγούστου, ΒΟΛΟΣ, Ανοικτό θέατρο Μελίνα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012
• ΣΑΒΒΑΤΟ 1 Σεπτεμβρίου, ΣΕΡΡΕΣ Ανοικτό Θέατρο ΤΕΙ
• ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Σεπτεμβρίου, ΛΑΡΙΣΑ, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
• ΔΕΥΤΕΡΑ 3 Σεπτεμβρίου, ΚΙΛΚΙΣ, Ανοικτό Θέατρο Λόφου
• ΤΡΙΤΗ 4 Σεπτεμβρίου, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,Μονή Λαζαριστών
• ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Σεπτεμβρίου , ΕΔΕΣΣΑ, Θέατρο Γαβαλιώτισσας
• ΠΕΜΠΤΗ 6 Σεπτεμβρίου , ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Υπαίθριο θέατρο
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Σεπτεμβρίου, ΒΕΡΟΙΑ , Θέατρο Άλσους
• ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτεμβρίου, ΔΡΑΜΑ , Ανοικτό Θέατρο
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Σεπτεμβρίου, ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ, Κηποθέατρο
• ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 15 & 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ , Αμφιθέατρο Λακαταμία
• ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΥΠΡΟΣ, Παπίκειο Θέατρο

RED HOT CHILI PEPPERS |ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 04.09.2012 | SUPPORT ACTS

RED HOT CHILI PEPPERS


04.09.2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΘΗΝΑ

Καθώς πλησιάζουν οι ημέρες που TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανακοίνωθηκαν τα δύο support acts της μεγαλύτερης συναυλίας της χρονιάς


aaak (As Able As Kane) & Sunny Side Of the Razor


ΑΑΑΚ
Οι AAAK (As Able As Kane) γεννήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας των ‘80s στο Manchester - που εκείνη την εποχή αναφερόταν παντού ως MADchester - και στη σκηνή του κυριαρχούσαν μπάντες όπως οι Happy Mondays και οι Stone Roses.

Ξεκινώντας αρχικά ως δίδυμο ο Paul Rawlinson και ο Simon "Ding" Archer πήραν το όνομά τους από ένα στίχο του Jim Thirwell (aka Foetus) και επηρεάστηκαν από καλλιτέχνες όπως οι: Laidback, The Young Gods, Yello και Front 242.

Η αναφορά στο δελτίο τύπου για τον ήχο του πρώτου τους άλμπουμ "Buildingscape Beat" που κυκλοφόρησε το 1988 ήταν "…κτηνώδης, sexy, ειλικρινής, funky και μερικές φορές όλα αυτά ταυτόχρονα".
24 χρόνια μετά το κοινό συνεχίζει να αναφέρεται με τους ίδιους χαρακτηρισμούς για αυτούς.

Ο διαφορετικός και ιδιότροπος DIY ήχος των ΑΑΑΚ κέντρισε το ενδιαφέρον του περίφημου DJ του BBC Radio, John Peel, ο οποίος τους «έπαιζε» πολύ και το κοινό στην κεντρική Ευρώπη άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον γι αυτούς. Με αποτέλεσμα το δεύτερο άλμπουμ τους "Big Fist" να κυκλοφορήσει από τη θρυλική, βέλγικη cult εταιρία KK Records που εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε τα καλύτερα στον EBM ήχο.

Το 1992 και ενώ ηχογραφούσαν το τρίτο τους άλμπουμ διαλύθηκαν. Ο Ding, συνέχισε την καριέρα του στη μουσική , δημιουργώντας ένα studio παραγωγής και παίζοντας μπάσο με τους The Fall, PJ Harvey και Frank Black για αρκετά χρόνια. Το 2009, του ζήτησαν να επανακυκλοφορήσει τις δουλειές των As Able As Kane. Η ιδέα έγινε γρήγορα πράξη και το ντουέτο αποφάσισε να επανενωθεί.



Ένα διπλό cd με το όνομα “The Collection” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010, νέο υλικό γράφτηκε μέσα στο 2011 και νέα μέλη προστέθηκαν στο line up τους, ο κιθαρίστας Neil R (The Words, UK) και μια δεύτερη φωνή από την Tamsin A (Mr.Heart, UK).

Η νέα τους δουλειά με τίτλο “Totalitarian Tip-Toe” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2012 και το συγκρότημα συνεχίζει να περιγράφει την μουσική του ως buildingscape beat και συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά…
SUNNY SIDE OF THE RAZOR 


Οι Sunny Side Of The Razor είναι το ελληνικό συγκρότημα που επιλέχθηκε από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να α προετοιμάσου ν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι Sunny Side Of The Razor ήταν το ένα από τα 3 γκρουπ που αναδείχτηκαν νικητές του διαγωνισμού για το support act της συναυλίας, που διοργάνωσε το Jumping Fish της Cosmote και προωθήθηκαν στο management των RED HOT CHILI PEPPERS για την τελική επιλογή (τα άλλα δύο ήταν οι Puta Volcano & ο George Gaudy). Από τη δοκιμασία νικητές τελικά βγήκαν οι Sunny Side Of The Razor.

Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη, frontwoman και κινητήρια δύναμη της μπάντας. Το πρώτο άλμπουμ των Sunny Side Of The Razor με τίτλο το όνομά τους κυκλοφόρησε το 2008, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή τους στο Rockwave Festival στo πλευρό των Placebo και Moby το 2009 και διακρίσεις όπως η βράβευση της Σάννυ ως Πρωτοεμφανιζόμενης Τραγουδοποιού στις Γυναίκες της Χρονιάς το 2010.
Με πυξίδα το στίχο των Cure "Remember you can fill up the sky, you don't have to give in", η Σάννυ Χατζηαργύρη παντρεύει το alternative- indie με το gothic και δημιουργεί έναν ήχο με έντονα κιθαριστικές μελωδικές γραμμές, με σαφείς επιρροές από το New Wave και τη δεκαετία του '80, αναζητώντας τη "φωτεινή πλευρά του ξυραφιού".
RED HOT CHILI PEPPERS 04.09.2012  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΘΗΝΑ

Οι RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας! Οι πωλήσεις των albums τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια (με πιο πετυχημένο το Californication που έχει πουλήσει 15 εκατ. παγκοσμίως) και έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance” για το “Give It Away”.
Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα έγινε δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Michael "Flea" Balzany, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.
Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!
RED HOT CHILI PEPPERS Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ
Αθήνα

Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο όλων των Ελλήνων fans! Με ένα στόμα, μια φωνή, οι fans φωνάζουν όλοι μαζί: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται στην Ελλάδα
για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς!


Η προπώληση των εισιτηρίων για το ροκ υπερθέαμα του 2012
συνεχίζεται!

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 35 ευρώ

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας

Αθήνα
TICKET HOUSE Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινω νίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 18:30
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND Μητροπόλεως 102
τηλ.: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr 

Ο Μπάουι, οι Ρόλινγκ Στόουνς και οι Sex Pistols σνόμπαραν το «Λονδίνο 2012»

Ο Ντέιβιντ Μπόουι απέρριψε την πρόταση για συμμετοχή στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Κυριακής.
Ο καλλιτέχνης δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για μία μεγάλη εμφάνιση ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά την υφήλιο για να ερμηνεύσει, όπως του προτάθηκε, το τραγούδι του «Heroes».

Οπως γράφει η εφημερίδα Guardian, εκτός από τον Μπάουι οι διοργανωτές του σόου ήλπιζαν να καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» της τραγουδίστριας Κέιτ Μπους, των Ρόλινγκ Στόουνς και των πρωτοπόρων του πανκ ροκ Sex Pistols για μία σειρά εμφανίσεων που θα συνόψιζαν την ιστορική εξέλιξη της βρετανικής μουσικής.

Ακόμη και οι ροκ δεινόσυροι Who, οι οποίοι δέχτηκαν και έπαιξαν ένα ποτ-πουρί που έκλεισε με το κλασικό τραγούδι τους «My Generation» αρνήθηκαν να εμφανιστούν, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, δύο φορές, σύμφωνα με πηγές της μουσικής βιομηχανίας. Εμφανίστηκαν κυρίως για λόγους μάρκετινγκ: ξεκινούν περιοδεία στις ΗΠΑ και ήθελαν να την διαφημίσουν έμεσα.

Στο σόου, το οποίο στη Βρετανία παρακολούθησαν 23,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας οριακά τα 27 εκατομμύρια των Βρετανών τηλεθεατών της τελετής έναρξης πριν από δύο εβδομάδες, εμφανίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι Elbow, οι Take That και οι Spice Girls.

Ο 65χρονος Μπάουι, ο οποίος βρίσκεται πλέον μόνιμα εγκατεστημένος στη Νέα Υόρκη, απορρίπτει συστηματικά προτάσεις για δημόσιες εμφανίσεις, ενώ έχει να πραγματοποιήσει περιοδεία από το 2004. Οι διοργανωτές φιλοδοξούσαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του, παρ' όλο που, ούτως ή άλλως, το «Heroes» ( «μπορούμε να γίνουμε ήρωες, έστω και μόνο για μια μέρα....» ) ήταν ο ανεπίσημος ύμνος της ομάδας της Βρετανίας. Οι φανς αρκέστηκαν σε μία ολιγόλεπτη αναπαραγωγή του «Fashion», το οποίο ήταν η μουσική επένδυση της πασαρέλας των διάσημων σούπερ μόντελ Κέιτ Μος και Ναόμι Κάμπελ.

Πριν από έξι μήνες, μάνατζερ και παραγωγοί από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας παρακολούθησαν την παρουσίαση των φιλόδοξων σχεδίων του μουσικού παραγωγού Κιμ Γκάβιν και του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Αρνολντ για παρουσίαση της βρετανικής ποπ μουσικής από τη δεκαετία του '60 έως και σήμερα. Σε εκείνο το στάδιο, είχαν επιβεβαιωθεί και ορισμένες άλλες συμμετοχές, πέραν της συμφωνίας για το τραγούδι «Imagine» του μακαρίτη Τζον Λένον, το οποίο και έκλεψε την παράσταση.

Μεταξύ των συμμετοχών που ευελπιστούσαν να εξασφαλίσουν ήταν και αυτή της Κέιτ Μπους, η οποία όμως αρνήθηκε.

Ούτε όμως και οι Spice Girls φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα πρόθυμες να συμμετέχουν, διαφημιστικοί λόγοι όμως εν όψει του επικείμενου μιούζικαλ Viva Forever, το οποίο βασίζεται στα τραγούδια τους, οδήγησαν εν τέλει το γυναικείο συγκρότημα στην τελετή λήξης.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στο σόου της τελετής λήξης ήταν και η Ανι Λένοξ, η οποία ερμήνευσε το «Little Bird» και η πρωτοεμφανιζόμενη boy band «One Direction». Έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Τζορτζ Μάικλ, στον οποίο επετράπη να παίξει το νέο του single με τίτλο «White Light», αλλά και το παλιό κλασικό «Freedom».
tovima.gr