Universal Trilogy || Pop Crisis Tour|| Ξάνθη -Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

Οι Universal Trilogy γεμάτοι ενέργεια και δίψα για ζωντανές εμφανίσεις, έχοντας στις αποσκευές τους το Pop Crisis, βγαίνουν για πρώτη φορά στους δρόμους με απώτερο σκοπό να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση και να μας εντάξουν στο δικό τους ηλεκτρονικό μουσικό κόσμο. Η «κρίση» για τους Universal Trilogy είναι κατά κύριο λόγο συναισθηματική και πολιτισμική και ο σκόπος τους μέσα από το «POP CRISIS tour» είναι να δώσουν την ελπίδα ότι η μουσική έχει την δύναμη να αλλάξει τα πάντα!

Το ηχητικό αποτέλεσμα στα live των Universal Trilogy χαρακτηρίζεται ως ένας ήλεκτρο/ροκ ογκόλιθος με έντονα συγκινησιακές, δυναμικές εκφάνσεις και η ενέργεια τους πάνω στην σκηνή δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ακροατή αδιάφορο. Στο play list του «POP CRISIS tour» θα παρουσιάσουν και παλιότερες στιγμές της δισκογραφίας τους όπως Inside Blue, Make my Day, Butterfly, Digi Digi Dasta, TechnoHead κ.α που αγαπήθηκα από την πρώτη περίοδο ύπαρξης του group (1995 - 2004).

Η παρέα των P.X.Harris, CJ Aos & Nomik στις ζωντανές εμφανίσεις τους πλαισιώνονται και από τον Σάκη Αζά στην ηλεκτρική κιθάρα.