Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση των αθλητών/τριών του Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α από 22/07/13 έως 27/07/13.

Συμμετείχαν οι: Αργυρίου Δήμητρα, Φιλανδριανού Ελευθερία, Χατζησυμεών Βασίλης, Χατζής Αντώνης, Μιλλς Ρόλλι, Κοθωνίδης Παύλος, Ξυνίδης Γιάννης, Γαλακτίδης Συμεών, Θεοχαρίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Νικόλαος.

Από τους αναφερόμενους αθλητές διακρίθηκαν: Η Δήμητρα Αργυρίου η οποία κατέκτησε την 2η θέση στα 100μ. και 50μ. Πεταλούδα και την 4η Θέση στα 100μ. ελεύθερο.

Ο Αντώνης Χατζής ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα και την 5η θέση στα 100μ. Πεταλούδα.

Επίσης η σκυτάλη των Παίδων κατέκτησε την 7η θέση στην 4χ100 Ελεύθερο με τους ΒασΊλη Χατζησυμεών, Γιάννη Ξυνίδη , Αντώνη Χατζή και Ρόλλι Μίλλς και την 9η θέση στην 4χ100 Μ.Ο. με τους Αντώνη Χατζή, Παύλο Κοθωνίδη , Γιάννη Ξυνίδη και Ρόλλι Μίλλς.

Την 09/08/13 ο Ν.Ο.Κ με την αθλήτρια Δήμητρα Αργυρίου θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΡΕΝ ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ που θα διεξαχθεί στην Λαμία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ & ΝΥΧΤΟΒΑΤΕΣ- ΝΕΟ CD ΜΙΑ ΣΙΩΠΗ(2013)



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: O Αντώνης Βάμβουκας ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην Κρήτη.