Ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

Υπερήφανους μας έκανε για άλλη μια φορά ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας – Ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο ήταν η συγκομιδή των αθλητών του στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το Σαββατοκύριακο (29-30/3)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας και στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (29-30/3) στη Λευκωσία της Κύπρου ο απολογισμός σε επίπεδο συγκομιδής μεταλλίων ήταν ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους στους αγώνες που έδωσαν και μάλιστα εκτός ελληνικών συνόρων, εκτός από το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά κατάφεραν μεταξύ πλειάδας αθλητών και αθλητριών, από την Ελλάδα και την Κύπρο να εντυπωσιάσουν κατακτώντας πολλά μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα στο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας συνολικά έλαβαν μέρος 30 σύλλογοι από τη χώρα μας αλλά και από την Κύπρο με τη συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών και αθλητριών, σε μία άρτια διοργάνωση όπου η ποιότητα των αγώνων ξεχώρισε. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, όρθωσε για άλλη μια φορά την λεβεντοσύνη της προσπάθειας που καταβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια, με τους αθλητές και τις αθλήτριές τους να καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό και ταυτόχρονα, πανάξια να προσθέτουν νέα μετάλλια στην τεράστια συλλογή που υπάρχει από πλευράς του Καβαλιώτικου συλλόγου.

Τα πέντε μετάλλια του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας
Τα πέντε μετάλλια τα οποία κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας στο διεθνές τουρνουά-πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Λευκωσία της Κύπρου και οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο: 1η θέση Δήμητρα Λαμπαδίτη
Αργυρά μετάλλια: 2η θέση Σοφία Πετρίδου,
2η θέση Δημήτριος Καραμάνης,
2η θέση Μαρία Γαλακτίδου
Χάλκινο μετάλλιο: 3η θέση Πασχάλης Ιωάννου

Απόλυτη ικανοποίηση από τον Χάρη Παλτόγλου
Ο δάσκαλος του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κάτοχος 5 νταν Χάρης Παλτόγλου που συνόδευσε την αντιπροσωπεία του συλλόγου στην Κύπρο για τη συμμετοχή στους αγώνες, μετά την ολοκλήρωση του διεθνούς τουρνουά δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε τα εξής:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος όχι μόνο από τη συγκομιδή των μεταλλίων που για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας αποτελεί μία τεράστια επιβράβευση στην σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, πολύ περισσότερο δε από το ήθος, τη θέληση, την αγωνιστικότητα και τη δίψα που είχαν οι αθλητές μας αφενός για διάκριση αφετέρου δε για να κατακτήσουν τα σημαντικά μετάλλια που φόρεσαν στο λαιμό τους. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και εκείνο το οποίο θα πρέπει να γνωρίζουν είναι το ότι κανένας αγώνας, καμία προσπάθεια εφόσον αγαπάς αυτό που κάνεις δεν πηγαίνει χαμένη».

Ν.Ο.Κ. Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας σας προσκαλεί στην Ακαδημία του για να γνωρίσετε τον κόσμο της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 02/04/2014 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Γαλαξίας (GALAXY HOTEL).

Για πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας

2510222897 από τις 19.00 έως 21.00

στην ιστοσελίδα μας www.nokavalas.gr
Και στα τηλέφωνα των εκπαιδευτών μας:
Λευτέρης Τζούμας κιν.6972721533 (απόφοιτος του Α.Π.Θ. και μέλος της πανελλήνιας ένωσης εκπαιδευτών Ελλάδος)
Παναγιώτης Βαφίας κιν.6974853796
Χριστόφορος Γκριτζελάκης κιν.6972054346

ΒΟΥΛΗ Παρακολουθήστε live