Old School Fighting 2 στις 11 Μαΐου στην Καβάλα

Θεσμός τείνει να γίνει πλέον κάθε Μάιο η επαγγελματική διοργάνωση kick boxing στην Καβάλα, «OLD SCHOOL FIGHTING», από το FIGHT GYM του Δημήτρη Πουρουτζόγλου.
Το 2013 έγινε η απόλυτα πετυχημένη αρχή και φέτος συνεχίζει την παράδοση και σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, τη Δημωφέλεια Καβάλας και τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, θεσπίστηκε και το «Βραβείο Σίμου Ζαχόπουλου», αφού πλέον αυτοί οι αγώνες θα αφιερωθούν στη μνήμη του δασκάλου των δασκάλων, που πέρυσι τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας.

Το «OLD SCHOOL FIGHTING 2» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας (20.00’), όπου δεσπόζει ο μεγάλος αγώνας για τον Παγκόσμιο τίτλο της W.K.U., με τον Καβαλιώτη, Γιάννη «The Psycho» Σοφοκλέους (Fight Gym Pouroutzoglou), μπροστά στο φανατισμένο κοινό του που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο, να… περιμένει το Βέλγο, (πρωταθλητής Ευρώπης της I.S.K.A.), Matous Kohout για να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να φορέσει στη μέση του μία ακόμη ζώνη, σε ένα αγώνα 5 γύρων των 3 λεπτών.

Πολλά και ενδιαφέροντα θα είναι και τα υπόλοιπα ζευγάρια, με τη διπλή «ελληνοβουλγαρική μάχη», του αήττητου Καβαλιώτη πυγμάχου, Χαρίλη Μαλιχούδη (Fight Gym Pouroutzoglou) που μετράει πλέον έξι συνεχόμενες επαγγελματικές νίκες και του έτερου Περαμιώτη, Στέλιου «Golden Boy» Παπαδόπουλου (Mallios Team). Στα 91 κιλά ο Καβαλιώτης, Τάσος Καραγιαννίδης (Fight Gym Pouroutzoglou) συνεχίζοντας την… οικογενειακή παράδοση, μετά τη μεγάλη νίκη του στο The Battle9 επιστρέφει στη φυσική του έδρα για μία ακόμη μεγάλη μάχη.

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν και πολύ… «νέο αίμα» με τον Παναγιώτη Τσοχαταρίδη (Αλέξανδρος ο Μέγας, του Τάσου Χατζηιωαννίδη), τον Μανώλη Παπαδόπουλο (Fight Gym Pouroutzoglou) και τον Αλέξανδρο Αλίου (Fight Gym Pouroutzoglou). Iδιαίτερη θα είναι εξάλλου και η παρουσία των «Ultra Fighters» του Καβαλιώτη leader, Δημήτρη Παπαδόπουλου, με 4 μαχητές, στα 89 κιλά, με τον Λάζαρο Στάλιο, στα 79 κιλά, με τον Σωτήρη Μορφούλη, στα 72 κιλά με τον Ανδρέα Αλί, και στα 67 κιλά με τον Πάρη Καμπόσο.
Oι αγώνες θα αρχίσουν στις 20.00’ την Κυριακή 11 Μαΐου στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ, η τιμή τη μέρα των αγώνων είναι 15 ευρώ και 6 ευρώ κοστίζουν τα παιδικά. Σημεία προπώλησης είναι: το Fight Gym, το XTREME STORES στην Καβάλα, το Fitness Club Genesis της Μαρίας Δημητριάδου στην Ιχθυόσκαλα και τα Γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στην οδό Νυρεμβέργης 17, περισσότερες πληρ. Στο 6987073707″.