Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ο Μάκης Ψωμιάδης

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο Μάκης Ψωμιάδης μετά την αίτηση που κατέθεσε ,αναστολής και ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης που εκκρεμούσε εις βάρος του για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 300.000 ευρώ, απόφαση που τον «κρατούσε» στη ΓΑΔΑ.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίας και έλαβε το απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής. Το ποσό μάλιστα της εγγύησης, θα πρέπει να το πληρώσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη.
Σε περίπου δέκα-δεκαπέντε ημέρες το δικαστικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως ζήτησε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
O Μάκης Ψωμιάδης θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του, κατα την εξάταση του στον ανακρίτή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «αν δεν με πιστεύετε βάλτε μου τον ορό της αλήθειας»
in.gr