Ανανεώσεις για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Η ΚΑΕ Καβάλας σήμερα το μεσημέρι (01 Σεπτεμβρίου 2011 ) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Χριστόφορος Στεφανίδη, Σωτήρης Καραποστόλου και Βασίλης Σίμτσακ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει:
«Από την πρώτη χρονιά της ανόδου μας στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ξεκαθαρίσαμε πως ο στόχος μας ήταν η δημιουργία μίας ομάδας που θα παίζει θεαματικό μπάσκετ και θα στηρίζεται κυρίως σε έλληνες παίκτες. Τέσσερα χρόνια μετά, δείχνουμε πως δεν έχουμε παρεκκλίνει από τους αρχικούς μας στόχους.
Για το λόγο αυτό θεωρήσαμε σωστό να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τρεις έλληνες καλαθοσφαιριστές, που απάρτιζαν το ρόστερ της περυσινής μας ομάδας και προσέφεραν στην επίτευξη των στόχων μας.
Ο αρχηγός της ομάδας και «σημαία» μας, Χριστόφορος Στεφανίδης, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, τη φανέλα της οποίας θα φοράει και θα τιμάει φέτος για 3η σεζόν.
Ο Σωτήρης Καραποστόλου, ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη συνεργασία του με τη Ε.Κ.Καβάλας και θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια από την περιφέρεια. Ο Βασίλης Σύμτσακ, ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη συνεργασία του, προσδίδοντας την απαιτούμενη δύναμη που χρειαζόμαστε κάτω από τα καλάθια.
Πιστοί στα όσα έχουμε δηλώσει από το Μάϊο στα μέλη μας, συνεχίζουμε την ενίσχυση της Ένωσης, δημιουργώντας μία ομάδα νεανική, μαχητική, με προοπτική και πρώτιστο στόχο την ευχαρίστηση του φίλαθλου κόσμου του νομού Καβάλας και όχι μόνο, παίζοντας και φέτος θεαματικό και όμορφο μπάσκετ».