Ευρωπαική Γιορτή της Μουσικής - Κάλεσμα Συμμετοχών '12- Καβάλα

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2012

Έχει πάψει να θεωρείται ένα μουσικό event – είναι πλέον θεσμός.

Για 13η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.
Για 2η χρονιά στην πόλη της Καβάλας!!!

Για μία ακόμα χρονιά, ετοιμαζόμαστε για να αναδείξουμε τους νέους καλλιτέχνες. Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή είναι εδώ: Ετοιμαστείτε για την 13η Γιορτή της Μουσικής.

Απευθυνόμαστε σε:
1. Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

Ακολούθως, παρουσιάζονται οι όροι συμμετοχής, τρόποι επικοινωνίας καθώς και διευκρινιστικές πληροφορίες και ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους ως εξής:
ΚΑΒΑΛΑ
* Για μουσικούς:
1. Δείγμα της Μουσικής σας (DEMO), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση: AKROAMA FM - Ραδιοδωνικός Σταθμός - Εθνάρχου Μακαρίου 14 Καβάλα ΤΚ 65403 και στο e-mail: info@akroamafm.com

2. Να αποσταλεί ηλεκτρονικά ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής σας σε μορφή mp3 (192 kb) στο e-mail: info@akroamafm.com

* Για διοργάνωση εκδηλώσεων: info@akroamafm.com
* Για προτάσεις συνεργασίας: info@akroamafm.com
τηλ.2514002579

ΑΘΗΝΑ
* Για μουσικούς:
1. Δείγμα της Μουσικής σας (DEMO), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση: Μ.Ε.Σ.Ο. – Μουσικές Εκδηλώσεις Οργάνωση Συντονισμός Πλατεία Βαρνάβα, Τ.Θ. 18762,Τ.Κ. 11601, Αθήνα
και
2. Να αποσταλεί ηλεκτρονικά ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής σας σε μορφή mp3 (192 kb) στο e-mail: music@europeanmusicday.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συμμετοχές καλλιτεχνών που θα ληφθούν μόνο ηλεκτρονικά και όχι ταχυδρομικώς, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

* Για διοργάνωση εκδηλώσεων: info@europeanmusicday.gr
* Για προτάσεις συνεργασίας: info@europeanmusicday.gr

Τελική ημερομηνία υποβολής: 11.05.2012
www.europeanmusicday.gr