Οι Blind Guardian στην Ελλάδα.

BLIND GUARDIAN

15 - 16 Ιουνίου στο Fuzz Club & 17 Ιουνίου στο Principal

Η μπάντα-φαινόμενο έρχεται να αναστατώσει το ελληνικό κοινό με 3 εμφανίσεις εφ’ όλης της ύλης!

Θα μπορούσε να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο για την ιδιαίτερη σχέση των Blind Guardian με το Ελληνικό κοινό. Ένα βιβλίο με πάρα πολλά κεφάλαια καθένα από τα οποία θα αντιπροσωπεύει και θα αγγίζει την καρδιά ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών με κοινό παρονομαστή την αγάπη για αυτό το συγκρότημα. Μια αγάπη που όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένει αναλλοίωτη. Αγάπη για τα τραγούδια που έχουν συνοδέψει τις σημαντικότερες στιγμές κάποιων όντας το ιδανικό soundtrack της εφηβείας τους, αλλά και για τα τραγούδια που συνεχίζουν να αγγίζουν όχι μόνο αυτούς αλλά και τις επόμενες γενιές δημιουργώντας έναν ενωτικό κρίκο ανάμεσα σε τόσο διαφορετικούς ανθρώπους.

Αυτός ο ενωτικός κρίκος είναι που ξεχωρίζει τους Blind Guardian από άλλα συγκροτήματα του παρελθόντος.
Η μουσική τους δεν συμβολίζει μόνο τη νοσταλγία για παλιότερες και πιο αγνές εποχές αλλά συνεχίζει να αφορά πολύ κόσμο που δεν είχε καν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησαν album σαν το “Battalions of Fear” και το “Follow the Blind”.
Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε εμφάνιση των Blind Guardian στην Ελλάδα κινητοποιεί χιλιάδες ανθρώπους και αποτελεί πάντα ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

Ένα ακόμα κεφάλαιο σ’αυτή την ιδιαίτερη σχέση, που σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο, θα γραφτεί τον προσεχή Ιούνιο καθώς οι Γερμανοί “ power metallers” θα εμφανιστούν τόσο στην Αθήνα (15 & 16 Ιουνίου στο Fuzz Club) όσο και στη Θεσσαλονίκη (17 Ιουνίου στο Principal).

Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουνίου
FUZZ Club (Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος)
Γενική είσοδος για 15/6: 35 €
Γενική είσοδος για 16/6: 35 €
Διήμερο εισιτήριο: 60 €
Προπώληση εισιτηρίων σε όλα τα καταστήματα PUBLIC (Σύνταγμα, Μαρούσι, Πειραιάς, Γλυφάδα & Αγ. Δημήτριος), στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς), τηλεφωνικά στο 801 11 60000 και ηλεκτρονικά στο i-ticket.gr, στο 123tickets.gr & στο ticketpro.gr

Κυριακή 17 Ιουνίου
Principal Club Theater (Μύλος - Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού)
Ανδρέα Γεωργίου 56, 54627 Θεσσαλονίκη
Γενική είσοδος 30 €
Προπώληση εισιτηρίων στο Μetropolis Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 33)στο Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102), στα καταστήματα Alone Store, Steel Gallery Store & Nephilim Store στη Θεσσαλονίκη & στο κατάστημα Rock Music Store στη Λάρισα, τηλεφωνικά στο 801 11 60000 και ηλεκτρονικά στο i-ticket.gr, στο 123tickets.gr & στο ticketpro.gr

Πληροφορίες
210 6465000 & www.musicboxproductions.gr