Φιλικοί αγώνες με κοινωνικό χαρακτήρα απο τους παλαιμάχους του ΑΟΚ

Ο σύλλογος παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα έχει προγραμματίσει να δώσει μέσα στον μήνα Απρίλιο μία σειρά φιλικών αγώνων ενώ ο μήνας Μάρτιος ολοκληρώθηκε με το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα, και στους παλαιμάχους της Δόξας και στο οποίο οι δύο αντίπαλες ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με (2-2).

Μάλιστα το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί το σύλλογο παλαιμάχων της Δόξας Αμυγδαλεώνα για την άριστη φιλοξενία.

Από κει και πέρα ο σύλλογος παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα την Τετάρτη 9 Απριλίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την ομάδα ποδοσφαίρου του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας ενώ νέο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί τη Δευτέρα 14 Απριλίου επίσης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τους παλαίμαχους του Νέστου Χρυσούπολης.

Αποκορύφωμα των δραστηριοτήτων που πρόκειται να αναπτύξουν οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Καβάλα μέσα στον μήνα Απρίλιο είναι το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με κοινωνικό χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας τη μικτή ομάδα Θεσσαλονίκης.

Ένα φιλικό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο πρώην ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καβάλας Κώστα Κωνσταντινίδη με τη μικτή ομάδα της Θεσσαλονίκης να συγκροτείται από βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα με την μικτή ομάδα επιλέκτων της Θεσσαλονίκης θα λάβουν μέρος βετεράνοι ποδοσφαιριστές της συμπρωτεύουσας όπως οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Γιώργος Κούδας, Γιώργος Ορφανός, Κυριάκος Αλεξανδρίδης αλλά και πολλοί άλλοι βετεράνοι παίκτες των ομάδων της συμπρωτεύουσας.