22 Σεπτεμβρίου Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο απο τον Δήμο Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας γιορτάζει για ακόμα μια χρονιά την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο». Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17.00 θα διοργανώσει ποδηλατοδρομία σε κεντρικούς δρόμους της Καβάλας με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Η ποδηλατοδρομία θα ακολουθήσει τις οδούς: Βενιζέλου, Κουντουριώτου, παλιό δικαστήριο-Ομόνοια (έως Αστυνομική Διεύθυνση), αριστερά στην Εθνάρχου Μακαρίου, Κασσάνδρου, Βενιζέλου δεξιά έως το κόμβο Φαλήρου, συνέχεια στη Χρυσοστόμου Σμύρνης έως το Δικαστικό Μέγαρο και από εκεί επιστροφή πάλι Χρυσοστόμου Σμύρνης, Φάληρο, Ερυθρού Σταυρού, δεξιά στη Δαγκλή έως το ΝΟΚ, Εθνικής Αντιστάσεως (παραλία) τερματισμό στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Στην ποδηλατοδρομία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι πολίτες της πόλης. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη γραμματεία που θα υπάρχει στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας ο Δήμος Καβάλας θα κληρώσει τέσσερα ποδήλατα για όσους συμμετάσχουν στην ποδηλατοδρομία. Αμέσως μετά νεανικό Καβαλιώτικο μουσικό συγκρότημα θα δώσει συναυλία ελληνικού ροκ. ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν από .
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ποδηλατοδρομία αναβάλλεται για την επόμενη μέρα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.