Επιστολή FIFA σε ΕΠΟ για Καβάλα και Βόλο

Επιστολή προς την ελληνική ομοσπονδία απο την FIFA που ζητά ενημέρωση για την μη αδειοδότηση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από την Ε.Ε.Α.
Στην επιστολή της η FIFA ενημερώνει ότι παρέλαβε αναφορές από τις δύο ελληνικές ομάδες οι οποίες καταγγέλλουν ότι ο αποκλεισμός τους από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ήταν αποτέλεσμα κυβερνητικών παρεμβάσεων.
Μια απο τις αναφορές προς την FIFA είναι αυτή απο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Καβάλας και αναφέρεται σε δημόσιες δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού σχετικά με την πρόθεση της ελληνικής κυβερνήσεως να επιτύχει τους στόχους της σε θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεδομένου , σας παρακαλούμε να μας υποβάλλετε έκθεση για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο το δυνατόν συντομότερο»

Η FIFA αναφέρει ακόμη ότι είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τα θέματα πού διακυβεύονται με τόσο λίγες πληροφορίες και ζητά περισσότερες πληροφορίες, Την επιστολή υπογράφει ο γενικός της γραμματέας κ. Ζερόμ Βαλκ.
Να σημειωθεί οτι απο τις απαντήσεις της ΕΠΟ θα εξαρτηθεί αν η FIFA θα επικυρώσει την απόφαση της Ε.Ε.Α να μην δώσει στον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα άδεια συμμετοχής.