Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Το MEDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών) διοργανώνει Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας για Ενήλικες με θέμα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ και σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ.
Οι 25 φωτογραφίες που θα προκριθούν, θα εκτεθούν στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να τις απολαύσουν.

Από την 1η έως τις 24 Νοεμβρίου 2011 οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org/ μία έως τρεις φωτογραφίες σε μία από τις εξής κατηγορίες:
Μεσόγειος και Υποθαλάσσιος Κόσμος,
Θαλάσσια- Παραθαλάσσια Βιοποικιλότητα,
Παραλίες-Παραθαλάσσιος Κόσμος και Δράσεις Προστασίας τους,
Ρύπανση-Επιπτώσεις,
Ταξίδια,
Πλεύση,
Θαλάσσιο Εμπόριο,
Έρευνα,
Επιστήμη,
η Θάλασσα από Ψηλά,
Θαλάσσια Αγωνίσματα,
Επαγγέλματα της Θάλασσας.

Από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί ηλεκτρονικά, από μία φορά και από το 1 έως το 5, τις φωτογραφίες της επιλογής του.
Οι 60 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα τεθούν στην κρίση τριμελούς επιτροπής, η οποία αποτελείται από τη Διευθύντρια Συλλογών και Μουσειολογικού Προγραμματισμού Εθνικής Πινακοθήκης Δρ. ΟΛΓΑ ΜΕΝΤΖΑΦΟΥ-ΠΟΛΥΖΟΥ, το ζωγράφο ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΡΟΥΓΚΑ και τον ωκεανολόγο και υποβρύχιο φωτογράφο ΓΙΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ.
Οι 25 επικρατέστερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Δ.Α.Α. «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι φωτογράφοι που θα προκριθούν, θα λάβουν Τιμητικό Έπαινο.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού και του MEDASSET www.medasset.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε http://photocontest.medasset.org/ ή καλέστε στο
210 3613572.