ΝΕΟΣ FRONTMAN ΓΙΑ ΤΟΥΣ INXS

Ο νέος frontman του συγκροτήματος λέγεται Ciaran Gribbin και εμφανίστηκε ήδη στην πρώτη μεγάλη συναυλία των INXS, ανοίγοντας το πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην Αυστραλία.
Ο Ιρλανδός Gribbin δήλωσε πως δε θα μπορέσει ποτέ να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο θάνατος του Michael Hutchence, ελπίζει όμως να κάνει ότι το καλύτερο.
Οι ΙΝXS δημιουργήθηκαν στην Αυστραλία στις αρχές του '80 . Γνώρισαν μεγάλη και γρήγορη επιτυχία έχοντας ως frontman και ηγέτη τους τον Michael Hutchence.
Στα 90's η φήμη του συγκροτήματος είχε απογειωθεί, ενώ τα media απασχολούσε η σχέση του τραγουδιστή των INXS με την επίσης Αυστραλή τραγουδίστρια της pop, Kylie Minogue.
Οι πωλήσεις του συγκροτήματος συνολικά ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, όμως η καριέρα τους φάνηκε να τελειώνει το 1997, όταν ο Hutchence αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.
Από τότε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να συνεχίσουν χωρίς τον frontman που τους έκανε διάσημους, αντικαθιστώντας τον κατά καιρούς με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.
Από τη θέση του lead singer πέρασαν επίσης οι Jon Stevens και J.D. Fortune, ενώ το 2000 εμφανίστηκε στη θέση του Hutchence ο Terence Trent D'Arby και με αυτή τη σύνθεση οι INXS εμφανίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.