Αντριάνο Τσελεντάνο: «Η Ελλάδα υποχρεώθηκε σε αγορά όπλων από τη Γερμανία και τη Γαλλία»!

Στην Ελλάδα και στην «υποχρεωτική αγορά όπλων από τη Γερμανία και τη Γαλλία» αναφέρθηκε ο Ιταλός τραγουδιστής Αντριάνο Τσελεντάνο από το Φεστιβάλ Τραγουδιού του Σαν Ρέμο που βρίσκεται αυτές τις μέρες.

Ο διεθνούς φήμης Ιταλός τραγουδιστής, και «γκεστ σταρ» του φετινού Φεστιβάλ, τόνισε:
«Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είπαν στην Ελλάδα: αν θέλετε τη βοήθειά μας, την οικονομική χρηματοδότηση, πρέπει να αγοράσετε τα τεθωρακισμένα και τα πολεμικά πλοία μας, επιβάλλοντας, έτσι, νέες θυσίες στους Ελληνες, οι οποίοι βρίσκονται, πλέον, σε ακραία κατάσταση... Το ανέφερε, στις σελίδες της, η εφημερίδα Κορριέρε Ντελλά Σέρα, αλλά ήδη το προηγούμενο καλοκαίρι, η Wall Street Journal είχε αποκαλύψει ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, είχαν υποχρεώσει την Ελλάδα να αγοράσει όπλα, για να εγκρίνουν το σχέδιο διάσωσής της. Είναι αυτή, η κυνική Ευρώπη που θέλουμε, γεμάτη όπλα;»

Ο Τσελεντάνο, αναφέρθηκε στην πολιτικοποίηση καθολικών εφημερίδων στην Ιταλία, στην απόρριψη, από το Συνταγματικό Δικαστήριο, πρότασης δημοψηφίσματος για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, και χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μόντι «φτιαγμένη από πρώτης τάξης υλικό, που μπορεί όμως να διαβρωθεί από την οξείδωση των κομμάτων».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ