Bruce Springsteen – Wrecking Ball (2012)

Ο Bruce Springsteen επιστρέφει με το εμπνευσμένο από το κίνημα Occupy Wallstreet άλμπουμ του «Wrecking Ball»

1. We Take Care of Our Own
2. Easy Money
3. Shackled and Drawn
4. Jack of All Trades
5. Death To My Hometown
6. This Depression
7. Wrecking Ball
8. You've Got It
9. Rocky Ground
10. Land of Hope and Dreams
11. We Are Alive