“Όλοι μαζί ένα με την Εθνική”

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική», η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, υποστηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους παίκτες μας στη μεγάλη προσπάθειά τους στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή έχει ξεκινήσει και η Amstel βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της ομάδας, προσφέροντας σε όλους μας τη δυνατότητα να στηρίξουμε δυναμικά την προετοιμασία της για τους κρίσιμους αγώνες που έχει μπροστά της.
Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο site www.amstel.gr, η Amstel μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας για να μπούμε στην επίσημη εμφάνιση προπονήσεων της Εθνικής!
Με τον τρόπο αυτό, οι εμφανίσεις των παικτών μας θα γεμίσουν με χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων και όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να «ταξιδέψουμε» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για να δώσουμε δύναμη στους αθλητές μας! Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρωτότυπη διαδραστική ενέργεια της Amstel, η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσους περισσότερους Έλληνες είναι εφικτό και να τους μεταφέρει νοητά, αλλά ουσιαστικά, στο πλευρό της Εθνικής μας.

Η χορηγία της Εθνικής Ομάδας από την Amstel, καθώς και η διαδικτυακή ενέργεια στο www.amstel.gr, επικοινωνούνται μέσα από τη νέα καμπάνια της μάρκας, με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική». Το πρώτο από τα spot που συνθέτουν την επικοινωνιακή καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Με πρωταγωνιστές τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας (Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιάννης Φετφατζίδης) το νέο τηλεοπτικό spot μάς μεταφέρει σε ένα γήπεδο με άδειες κερκίδες, στο οποίο παραδόξως ακούγονται δυνατά τα συνθήματα των Ελλήνων φιλάθλων. Η απορία των παικτών για την προέλευση των συνθημάτων, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής προπόνησης, λύνεται όταν συνειδητοποιούν ότι οι φωνές που ακούγονται ρυθμικά προέρχονται από τις εμφανίσεις τους, στις οποίες υπάρχουν οι φωτογραφίες χιλιάδων Ελλήνων.

Εστιάζοντας στη μεγάλη αξία του να είμαστε όλοι μαζί στο πλευρό των παικτών μας και με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική», η καμπάνια της Amstel, που φέρει την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρίας Tribe και την επιμέλεια της εταιρίας παραγωγής Stefi, μας υπενθυμίζει ότι η εμψύχωση των παικτών μας είναι «ευθύνη» όλων μας.

Στηρίξτε και εσείς την Εθνική, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο www.amstel.gr!
Γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική».