Ο έρωτας του Τζάγκερ με τον Μπάουι!

Η νέα βιογραφία του Μικ Τζάγκερ “Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” φέρνει στο φως πιπεράτες λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Ντέιβιντ Μπάουι!

Υποψίες για την τρελή ερωτική ζωή του Μικ Τζάγκερ υπήρχαν πάντα. Όπως και για αυτή του Ντέιβιντ Μπόουι.

Ενώ μέσα σε όλα είναι γνωστή και η φιλία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες από τα 70’s, όπως και η συνεργασία τους στα 80’s.

Αλλά μάλλον ποτέ κανείς δεν περίμενε να διαβάσει τόσες πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική πλευρά της σχέσης τους.

“Όταν αντιλήφθηκαν ότι διατηρώ παράλληλες σχέσεις και με τους δύο, ο Μικ και ο Ντέιβιντ μου έκαναν κάτι περίεργα τηλεφωνήματα στις τρεις τα μεσάνυχτα και με καλούσαν να τους συναντήσω στο κρεβάτι με άλλες 4 υπέροχες μαύρες γυναίκες ή 4 υπέροχους μαύρους άντρες” αποκάλυψε η Μπέμπε Μπιουελ, μοντέλο του Playboy πριν από 4 δεκαετίες και μετέπειτα μητέρα της Λιβ Τάιλερ.

Ενώ η Άντζι, η πρώην γυναίκα του Μπάουι, αποκάλυψε ότι τους έπιασε γυμνούς στο κρεβάτι – να κοιμούνται βέβαια, αλλά δηλώνει σίγουρη ότι πριν είχαν κάνει σεξ. Και αν δύο μαρτυρίες δεν σε πείθουν, τότε υπάρχει και η τρίτη: η τραγουδίστρια, Άβα Τσέρι, επιβεβαιώνει τον έρωτα των Τζάγκερ και Μπάουι!

“Παρόλο που αρκετές φορές βρέθηκα στο κρεβάτι και με τους δύο, τελικά κατέληγα να τους παρακολουθώ να κάνουν σεξ μόνοι τους!” είπε.
pkool.gr