Kid Galax live Τρίτη 21.08.12 στη Μονή Λαζαριστών

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, μία ακόμη συναυλία του Kid Galax στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 21 Αυγούστου. Αυτή τη φορά ο Kid Galax και η μπάντα του έχουν την τιμή να συμμετέχουν στην «Ανοιχτή Σκηνή 2» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Φέτος τον Αύγουστο, η «Ανοιχτή Σκηνή» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών για ενα τετραήμερο γεμάτο µουσική. Κύριος στόχος της είναι να φέρει σε επαφή το κοινό της Θεσσαλονίκης με αξιόλογα σχήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες της πόλης χαρίζοντας μοναδικές συναυλιακές στιγμές – αφιερωμένες στην αγγλόφωνη και ελληνόφωνη ροκ-ποπ σκηνή και το έντεχνο τραγούδι.

Στη συναυλία της Τρίτης 21/8, εκτός από τραγούδια που ήδη έχουν ξεχωρίσει μέσα από το άλμπουμ “Lullabites”, νέο υλικό και κάποιες αναπάντεχες διασκευές θα παρουσιαστούν ζωντανά από τον Kid Galax και την μπάντα του, την οποία αποτελούν οι: Άρης Καρακάσης (κιθάρες, keyboards, programming), Λάζαρος Γουναρίδης (μπάσο), Μπάμπης Πετσίνης (drums). Το βράδυ της Τρίτης ο Kid Galax θα ανεβεί στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών αμέσως μετά την Ραχήλ (γνωστή στο κοινό και από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Εmigre).

Kid Galax live
Ανοιχτή Σκηνή 2
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Τρίτη 21 Αυγούστου 2012
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21
56430 Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη
breakeven.gr
facebook.com/kidgalaxmusic
soundcloud.com/kid-galax

To “Lullabites” κυκλοφορεί σε CD από την Break Even και είναι επίσης διαθέσιμο μέσω iTunes.