REWORKS FESTIVAL 2012 ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

REWORKS FESTIVAL 2012
INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL
21.22.23 _Σεπτεμβρίου 2012
@ Θεσσαλονίκη

Marcell Dettmann, Pan-Pot, Keep Shelly in Athens, Baby Guru, Roosevelt, Vaso & Darko, Dreamachinery, Darktom και George Adi, είναι τα 9 νέα ονόματα / σχήματα που προστίθενται στο line up του Reworks Festival 2012.

To Reworks προσκαλεί και μια από τις σημαντικότερες μορφές της ηλεκτρονικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, τον Marcel Dettmann.

Από τους πρωτεργάτες της αναβίωσης της Γερμανικής Techno σκηνής και resident dj του Berghain στο Βερολίνο, ο Dettmann μέσω των παραγωγών του στην Ostgut Ton και στη δική του Marcel Dettmann έχει κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο εμβληματικά singles του χώρου, ενώ κυκλοφόρησε κι ένα από τα καλύτερα dj compilations της χρονιάς, το “Conducted” στην Music Man.

Οι Pan – Pot είναι από τα απαραίτητα ονόματα της φετινής μουσικής χρονιάς. Οι καλλιτέχνες από το Βερολίνο που έκαναν μεγάλη επιτυχία με το “Back to Back” compilation τους μέσα στο 2012, θα παρουσιάσουν στο Reworks ένα πλούσιο σετ γεμάτο techno ρυθμούς το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική σκηνή εμπλουτίζεται από με ένα καυτό σχήμα που απασχόλησε όσο λίγα τον διεθνή τύπο. Ο λόγος για τους Keep Shelly in Athens, οι οποίοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι Baby Guru, είναι ένα από τα ονόματα της χρονιάς που θα παρουσιάσουν τον δικό τους ήχο αλλά και οι Roosevelt, που είναι η “αποκάλυψη” για πολλούς, του φετινού c-o pop. Τέλος, ο Dreamachinery από τη Θεσσαλονίκη, οι Vaso & Darko από τα Σκόπια αλλά και οι Darktom και George Adi θα εμφανιστούν στο Reworks.

www.reworks.gr