1st International Cyprus Music Festival 2013 Βραβεία αξίας άνω των 60 χιλιάδων ευρώ!

Το 1st International Cyprus Music Festival αποτελεί μία όαση αισιοδοξίας μέσα στο γκρίζο της οικονομικής, πολιτισμικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε στις μέρες μας.
Ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ τραγουδιού που βασίζεται στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού, το οποίο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε νέο άνθρωπο που αγαπά τη μουσική σε όποια γωνιά της Γης και αν βρίσκεται.

ΒΡΑΒΕΙΑ

- Συνεργασία με την ελληνική FM RECORDS για τους τρεις πρώτους νικητές

- Πλήρης υποτροφία ενός έτους από το Neapolis University Pafos με δυνατότητα συνέχισης για τέσσερα χρόνια, χρηματικής αξίας μέχρι και €39.400 για τον πρώτο νικητή

- Χρηματικό ποσό €1.000 για τον δεύτερο νικητή

- Χρηματικό ποσό €500 για τον τρίτο νικητή

- Υποτροφία ενός έτους στο Μουσικό Εργαστήρι Studio του Γιώργου Θεοφάνους στη Λευκωσία

- Υποτροφία μέχρι και €9.900 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μιμής Ντενίση «Central Stage» στη Λευκωσία

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €600 στη Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €300 στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα


ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κύπρος παρά τη μικρή γεωγραφική της έκταση, έχει να επιδείξει πολύ υψηλές επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού (μουσική, χορό, θέατρο κ.ά.). Άλλωστε, σε κάθε μας βήμα στο νησί, ανακαλύπτουμε κατάλοιπα του αρχαίου και ποικιλόμορφου πολιτιστικού του πλούτου.

Ως κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά και ως κληρονόμοι μιας σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την οποία μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και που άντεξε μέσα στους αιώνες, έχουμε χρέος και υποχρέωση να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία, τις πλούσιες αρχές, αξίες αλλά και ιδανικά της φυλής μας.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την τοπική πολιτιστική δημιουργία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ, το οποίο θα επιδιώξει να γίνει θεσμός, αλλά και γέφυρα επικοινωνίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα. Τον κώδικα της μουσικής δημιουργίας.

Σχεδόν 3.000 άτομα από 60 χώρες επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα www.intercymusicfest.com εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το 1st International Cyprus Music Festival: Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία, Αρμενία, Αίγυπτος, Βραζιλία, Βουλγαρία, Βιετνάμ, Βέλγιο, British Indian Ocean Territory, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Κύπρος, Κίνα, Καναδάς, Κιργιστάν, Καζακστάν, Καμερούν, Κένυα, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μεξικό, Μάλτα, Μολδαβία, Μογγολία, Νότιος Αφρική, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Πολωνία, Πακιστάν, Ρωσία, Ρουμανία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Σλοβενία, Τουρκία, Τυνησία, Ταϊβάν, Φινλανδία, FYROM και Χιλή.

Οι διοργανωτές αναπτύσσουν συνεχώς συνεργασία με πρεσβείες των ξένων χωρών στην Κύπρο, καθώς επίσης με πανεπιστήμια και ΜΜΕ του εξωτερικού, ώστε το μήνυμα του 1st International Cyprus Music Festival να φτάσει παντού και να είναι μια πολυπολιτισμική γιορτή της μουσικής, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες να γνωρίσουν την Κύπρο και τις παραδόσεις της κατά την παραμονή τους στο νησί μας.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι"

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FM RECORDS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΝΙΚΗΤΗ Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την FM RECORDS, εταιρεία με εμπειρία 25 χρόνων στην ελληνική δισκογραφία.
Η FM RECORDS θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό άλμπουμ με τα τραγούδια όλων των συμμετεχόντων στο 1st International Cyprus Music Festival, θέτοντας τις βάσεις για ένα θεσμό στο χώρο της μουσικής και συμβάλλοντας ενεργά ώστε να γίνει το International Cyprus Music Festival παγκοσμίως γνωστό στο διαδίκτυο.
Η FM Records θα προσφέρει στους τρεις πρώτους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival (κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι» πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο): * Την ψηφιακή διανομή του τραγουδιού τους σε όλα τα αναγνωρισμένα παγκοσμίως (750) ψηφιακά καταστήματα και έτσι να τους δοθεί η δυνατότητα να διαθέσουν ηλεκτρονικά τη μουσική τους σε όλο τον κόσμο.
* Την ανάρτηση του τραγουδιού τους σε site το οποίο επισκέπτονται περισσότεροι από 60.000 σκηνοθέτες, μουσικοί επιμελητές κινηματογραφικών παραγωγών, τηλεοπτικοί παραγωγοί κτλ. δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η μουσική τους για soundtrack.
* Την ηλεκτρονική αποστολή του τραγουδιού, του βιογραφικού του καλλιτέχνη, των links του στο διαδίκτυο και της ανακοίνωσης της τιμητικής του διάκρισης στο 1st International Cyprus Music Festival σε 15.000 διευθύνσεις ραδιοφωνικών παραγωγών, δημοσιογράφων, τηλεοπτικών σταθμών, καταστημάτων δίσκων, ανθρώπων που ασχολούνται με το management των καλλιτεχνών, διοργανωτές συναυλιών κτλ.
* Και φυσικά, στον απόηχο του 1st International Cyprus Music Festival, η συνεργασία μας με την FM RECORDS θα δώσει στους τρεις νικητές την ευκαιρία να μπουν στην οικογένεια της με καλλιτεχνική σύμβαση.
Κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι"

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ NEAPOLIS UNIVERSITY PAFOS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗ

Το Neapolis University Pafos χαρίζει στον πρώτο νικητή του 1st International Cyprus Music Festival μία πλήρη υποτροφία διάρκειας ενός έτους. Η χρηματική αξία της υποτροφίας για ένα έτος είναι €9.850 για τα προπτυχιακά και €6.000 η αξία ενός έτους για τα μεταπτυχιακά. Η υποτροφία περιλαμβάνει τα δίδακτρα και τη χρήση της βιβλιοθήκης και θα μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ανάλογα από το πρόγραμμα επιλογής του νικητή, υπό την προϋπόθεση ότι ως φοιτητής πλέον, θα έχει μέσο όρο βαθμολογίας 85+ . Στην περίπτωση που εξασφαλίσει την απαιτούμενη βαθμολογία για συνέχιση της υποτροφίας, τότε το έπαθλο μεταφράζεται σε €39.400 για τετραετή φοίτηση και €12.000 για διετή.
Ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει είτε υποτροφία για προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, είτε υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών.
Το Neapolis University Pafos, προσφέρει τετραετή προγράμματα προπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στα Χρηματοοικονομικά, στην Ψυχολογία, στη Νομική, στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων και στην Αρχιτεκτονική (πενταετές πρόγραμμα). Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου:
www.nup.ac.cy. Ο νικητής του 1st International Cyprus Music Festival 2013, θα πρέπει να αποταθεί για εγγραφή μέσα στα πλαίσια του εξαμήνου αμέσως μετά την παροχή της υποτροφίας.
Ο νικητής του 1st International Cyprus Music Festival 2013 θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, καθώς επίσης και το έπαθλο του μουσικού φεστιβάλ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
Ο νικητής του δεύτερου βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερο Tραγούδι» θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013 και χρηματικό ποσό €1.000.

ΤΡΙΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
O νικητής του τρίτου βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι» θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013 και χρηματικό ποσό €500.

Θα δοθούν επίσης, τα ακόλουθα βραβεία:

Βραβείο «Καλύτερης Ενορχήστρωσης»

Βραβείο «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας»

Βραβείο «Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας»

Βραβείο «Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας»

Βραβείο «Δημοφιλέστερου Τραγουδιού»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival αναγγέλλει τις ακόλουθες υποτροφίες που θα διατεθούν σε νικητές της διοργάνωσης:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ STUDIO ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
To 1st International Cyprus Music Festival ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Μουσικό Εργαστήρι Studio του καταξιωμένου Κύπριου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους. Ένας από τους νικητές του φεστιβάλ θα κερδίσει υποτροφία για ένα χρόνο στο Μουσικό Εργαστήρι Studio στη Λευκωσία!
Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μία εξαιρετική ομάδα δασκάλων-μουσικών-χορογράφων δημιουργήθηκε μία σχολή μόνο για τραγουδιστές, παρέχοντάς τους τα καλύτερα εφόδια για να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε ό,τι αφορά Σκηνική Παρουσία-Ερμηνεία, Έκφραση Προσώπου-Σώματος, Κινησιολογία-Χορογραφία, Φωνητική, Ρεπερτόριο, Solfege-Ear Training, Μουσική Τεχνολογία, Ανάλυση Μελωδίας-Στίχου-Ενορχήστρωσης (με τον ίδιο τον Γιώργο Θεοφάνους) και πολλά ακόμα που ολοκληρώνουν μία μουσική προσωπικότητα.
Ο Γιώργος Θεοφάνους και η ομάδα του δείχνουν το δρόμο που οδηγεί... στη σκηνή! HOW TO BE A GREAT SINGER... MORE THAN JUST A PRETTY VOICE! www.mousikoergastiraki.gr ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ «CENTRAL STAGE»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival ανακοινώνει συνεργασία με την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μιμής Ντενίση «Central Stage» η οποία από φέτος παραδίδει μαθήματα και στην Κύπρο. Ένας από τους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival θα κερδίσει υποτροφία ενός έτους αξίας €3.300 με δυνατότητα συνέχισης για άλλα δύο χρόνια εφόσον αριστεύσει. Σε αυτή την περίπτωση το σύνολο της υποτροφίας είναι €9.900. Η Μιμή Ντενίση με μια ομάδα σημαντικών ανθρώπων της τέχνης έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει υποκριτική θεάτρου-κινηματογράφου, σκηνοθεσία θεάτρου, μιούζικαλ, χορό, τραγούδι. Τα μαθήματα γίνονται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. www.denissiartschool.gr

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ SUCCESS ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό προσφέρει σε έναν από τους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival δωρεάν μαθήματα για ένα χρόνο στη σχολή χορού ή στο θεατρικό εργαστήρι της σχολής, αξίας €600. Ο νικητής θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΩΔΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival 2013 ανακοινώνει την παραχώρηση υποτροφίας διάρκειας 3 μηνών από το ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα, αξίας €300. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει το όργανο που επιθυμεί να διδαχτεί ή ακόμα, μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού στο κλασικό ή μοντέρνο τμήμα. Πληροφορίες για τα προγράμματα στο www.agerolemouschoolofmusic.com

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL

Σύμβολο του International Cyprus Music Festival είναι ένας μεγάλος κύκλος στο χρώμα του χαλκού, ο οποίος συμβολίζει την Κύπρο. Επί του κύκλου εφάπτονται πέντε ημίκυκλοι, οι οποίοι συμβολίζουν τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και έχουν τα χρώματα των πέντε κύκλων του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων. Μέσα στον κύκλο αναγράφεται η ονομασία International Cyprus Music Festival.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του International Cyprus Music Festival, προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχών στο 1ο Ιnternational Cyprus Music Festival.

Δικαίωμα συμμετοχής στο International Cyprus Music Festival, πέραν των υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν πολίτες από όλες τις χώρες που είναι αναγνωρισμένες από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, νοουμένου ότι θα εισέλθουν και εξέλθουν στην Κύπρο από τις νόμιμες εισόδους και εξόδους, τις οποίες ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία (λιμάνι Λεμεσού, αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου).

Στο International Cyprus Music Festival διαγωνίζονται μουσικοί, στιχουργοί και ερμηνευτές, με πρωτότυπα τραγούδια, τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ προηγουμένως.

Η γλώσσα των τραγουδιών είναι ελεύθερη και η διάρκειά τους θα πρέπει να είναι τρία λεπτά.

Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο 1ο International Cyprus Music Festival 2013, θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2012 (και όχι 30 Νοεμβρίου 2012 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Στον τελικό που θα γίνει το Μάιο του 2013 θα διαγωνιστούν δώδεκα τραγούδια. Αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες από 12, τότε θα γίνει ψηφοφορία μέσα από την ιστοσελίδα του International Cyprus Music Festival, απευθείας από το κοινό.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Τα τραγούδια τα οποία θα υποβληθούν, θα τεθούν στην κρίση του κοινού στην ιστοσελίδα του festival http://www.intercymusicfest.com για δύο μήνες από την ημέρα ανάρτησής τους, Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2013 (και όχι Δεκέμβριο 2012-Ιανουάριο 2013 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί).

Η διαδικασία παρακολούθησης της ψηφοφορίας θα είναι ανοικτή προς το κοινό και ο κάθε χρήστης θα δικαιούται να ψηφίσει μόνο μια φορά.

Φανερή θα είναι και η ψηφοφορία των μελών της κριτικής επιτροπής τη βραδιά του μεγάλου τελικού, αφού ο κάθε κριτής θα ανακοινώνει δημοσίως τις βαθμολογίες του.

Η παρουσίαση των τραγουδιών στην ιστοσελίδα θα γίνεται με τη σειρά υποβολής της συμμετοχής τους στο International Cyprus Music Festival. Στο μεγάλο τελικό η παρουσίαση της σειράς των τραγουδιών θα γίνει μετά από κλήρωση.

Στον τελικό θα περάσουν τα 12 τραγούδια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αρχές Aπριλίου 2013. Όλες οι ερμηνείες των τραγουδιών στο μεγάλο τελικό θα γίνουν ζωντανά.

Η κάθε χώρα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο International Cyprus Music Festival με περισσότερα από ένα τραγούδια / συμμετοχές. Κάθε δημιουργός έχει το δικαίωμα να συμμετέχει την κάθε χρονιά με μόνο ένα τραγούδι.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η υποβολή της κάθε συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από την κατάθεση του ποσού των 100 ευρώ στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Κωδικός Τράπεζας: ΒCYPCYNN
Αριθμός Λογαριασμού: 0159-01-004983
IBAN: CY84002001590000000498300

Παράληψη της συμμόρφωσης με τον κανονισμό αυτό ή καθυστέρηση της καταβολής των εξόδων συμμετοχής, καθιστά αυτόματα τη συμμετοχή άκυρη.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

1. Τίτλος τραγουδιού, όνομα συνθέτη, στιχουργού, ενορχηστρωτή και ερμηνευτή.

2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα τραγουδιστή στην ελληνική γλώσσα.

3. Μια πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή.

4. Φωτοτυπία του δελτίου πολιτικής ταυτότητας του τραγουδιστή.

5. Ένα σύντομο βίντεο το οποίο αφορά τη χώρα προέλευσης του τραγουδιστή, διάρκειας τουλάχιστον 3 λεπτών με εκφώνηση στην αγγλική γλώσσα. Για την Κύπρο υπάρχει σχετικό υλικό του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο έχει στην κατοχή της η οργανωτική επιτροπή του International Cyprus Music Festival. Σε περίπτωση όμως που κάποιος Κύπριος επιθυμεί να προσκομίσει ο ίδιος συγκεκριμένο βίντεο που αφορά τη χώρα του, αυτό είναι αποδεκτό.

6. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν προαιρετικά να στείλουν βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους, το οποίο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, κατά τη διαδικασία της παρουσίασης και ψηφοφορίας από το διαδίκτυο.

7. Αποστολή του τραγουδιού σε ηχητική τελική μορφή - mp3. Επίσης, σε ξεχωριστό αρχείο, να σταλεί η ενορχήστρωση πλαισιωμένη με φωνητικά αν υπάρχουν, για τις ανάγκες του μεγάλου τελικού σε μορφή - mp3 (Play back).

8. Υπογεγραμμένη βεβαίωση για την παραχώρηση των πνευματικών ή και άλλων δικαιωμάτων των δημιουργών, για τις ανάγκες του International Cyprus Music Festival και μόνο.

9. Απόδειξη που να πιστοποιεί ότι έγινε το έμβασμα για τα έξοδα συμμετοχής (100 ευρώ), στον αριθμό λογαριασμού της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ.

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το International Cyprus Music Festival καλύπτει τα έξοδα διαμονής σε καταλύματα, που αυτό επιλέγει για τον τραγουδιστή κάθε συμμετοχής (από το εξωτερικό) που πέρασε στο μεγάλο τελικό, για τρεις διανυκτερεύσεις με πρόγευμα στο ξενοδοχείο και δύο γεύματα την ημέρα.

Πρόσωπα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες, θα κληθούν να καλύψουν τα πιο πάνω έξοδα.

Διακίνηση από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι, καθώς επίσης και για τις ανάγκες του προγράμματος του International Cyprus Music Festival, καλύπτονται από την οργανωτική επιτροπή. Άλλες διακινήσεις εκτός προγράμματος, δεν καλύπτονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.intercymusicfest.com
FACEBOOK: INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL
TWITTER: INTERCYMUSICFES
YouTube: INTERCYMUSICFEST
E-MAIL: intercymusicfest@gmail.com
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 00357-99448899, 00357-99224478

ΧΟΡΗΓΟΙ 1st INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL

Τριάντα πέντε και πλέον εταιρείες και ΜΜΕ στηρίζουν τη μεγάλη διοργάνωση μέχρι στιγμής και αυξάνονται καθημερινά:

ΜΜΕ
LGR (London Greek Radio), Radio Morava (Serbia), Άστρα, Mix Fm, Πολιτεία Fm, Melody Radio, Ράδιο Κόσμος, UCY VOICE, Blue Radio.com.cy, Highlights Internet Radio, NRG-radio.com, Local Echo Free Press, Eκρηκτικό.gr, Cyprus News Online.com, Pafos Press.com, Cyprus Highlights.com, Showtime-Cy blogspot, Go 2.com.cy, Pafosnet.com, Sevodnya.com, Juicy Gossip News.com, Beu.com.cy, Dolce.com.cy, Happy TV.gr

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Bonanza Saloon Café Bar, Αρτοποιεία Σίφουνας, Γαία Οινοτεχνική, Yioli Productions, Eye Level

ΧΟΡΗΓΟΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Neapolis University Pafos, FM Records, Μουσικό Εργαστήρι Studio Γιώργου Θεοφάνους, Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μιμής Ντενίση Central Stage, Σχολή Χορού Success, Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του International Cyprus Music Festival