Η Καβάλα παίζει ράγκμπυ

Φιλικός αγώνας ράγκμπυ 10’s Α.Ο. Καβάλα – Ηρακλής 19-54

Ένα δυνατό φιλικό με πολλές συγκινήσεις επεφύλασσαν οι δύο ομάδες σε όσους παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο του Κοτσάλου. Τα κίνητρα των δύο ομάδων διαφορετικά, κοινό, όμως, το πάθος που επέδειξαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Καβάλα, προερχόμενη από την παρθενική της παρουσία στο φετινό τουρνουά 7’s, επεδίωξε μια βελτιωμένη εμφάνιση, ενώ και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες τους.

Στο 1ο ημίχρονο, οι Καβαλιώτες μπήκαν με αυτοπεποίθηση και με σθεναρή άμυνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ηρακλή να ξεφύγει στο σκορ (12-22).
Στο 2ο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές και με την εμπειρία τους αλλά και λόγω περισσοτέρων επιλογών σε αναπληρωματικούς παίκτες έκαμψαν την αντίσταση της Καβάλας, με τελικό αποτέλεσμα 19-54.

Παρά την ήττα, η ομάδα της Καβάλας κρατά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τις συνολικές εμπειρίες που αποκόμισε παίζοντας με έναν εξαιρετικό αντίπαλο (βασικό διεκδικητή του φετινού πρωταθλήματος). Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους του Καβαλιώτες φιλάθλους να την στηρίξουν ενεργότερα και να γνωρίσουν από κοντά το ράγκμπυ.

Για την ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκαν οι: Ασλάνογλου Γιώργος, Μπίκος Κώστας, Πολυταρίδης Ντίνος, Τουνουσίδης Γιώργος, Σκουλάς Ιάσων, Γκίνης Ιορδάνης, Τσουκαλάς Θάνος, Ψουρούκης Ξενοφών, Ντιούσμπερυ Γουόρεν, Μπασάκος Γιώργος, Τσετίνης Αλέξανδρος, Κεσίδης Αλέξανδρος, Τσελίδης Κώστας, Καραμανώλης Τάσος
Για την ομάδα του Ηρακλή αγωνίστηκαν οι: Γουμάγιας Μάριος, Τσίλης Σωτήρης, Παπαδόπουλος Στάθης, Κοτζαμπασόπουλος Βασίλης, Χαλαζάς Κώστας, Μουμτζόγλου Μάκης, Μαυρίκος Αλέξανδρος, Λιαμόπουλος Στέφανος, Βασιλειάδης Γιάννης, Μπεκαούρι Μπέκα, Γουδινάκης Μπάμπης, Δουρουντάκης Γιάννης, Κάππος Βασίλης, Παπασωτήριου Παναγιώτης, Νοταρίδης Ιορδάνης, Αντεισβίλι Γιώργος, Ζάγκας Νίκος, Αυξεντίδης Χρήστος, Θωμαϊδης Γιάννης, Λιαπάκης Θεοδόσης, Δαβάκης Κυριάκος

Φωτό: Lightpulse Photography