Στην Καβάλα : «Η Παναγία των Παρισίων».

Ο Θεατρικός οργανισμός “Ηλιαχτίδα”, στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας του, παρουσιάζει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην Καβάλα, το κορυφαίο έργο της ρομαντικής λογοτεχνίας και ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα όλων των εποχών, το πολυσυζητημένο έργο του Βίκτωρος Ουγκό: «Η Παναγία των Παρισίων», σε σκηνοθεσία Άλκη Ζερβού.
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που ξαναζωντανεύει την ιστορία του δύσμφορφου, αλλά καλόψυχου Κουασιμόδου που μεγάλωσε, από μικρός, απομονωμένος σε ένα καμπαναριό, από τον σκληρό και αυστηρό αφέντη του Φρόλο, τον δικαστή της πόλης.
Όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτός που χτυπούσε τις καμπάνες της εκκλησίας χωρίς να τον βλέπει κανείς, όμως μια μέρα αποφασίζει να πάρει μέρος στο φεστιβάλ των τρελών και εκεί γνωρίζει μια όμορφη τσιγγάνα χορεύτρια, την Εσμεράλδα και γίνονται φίλοι.
Μια αριστουργηματική τρυφερή παράσταση με πολλή δράση, πλούσια κοστούμια, φαντασμαγορικά σκηνικά και εκπληκτική μουσική, μας μεταφέρει μ’ ένα μοναδικό τρόπο πίσω στο χρόνο, στο μαγευτικό Παρίσι. Ψηλά, στο επιβλητικό καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων όπου ο καλόκαρδος Κουασιμόδος και οι φίλοι του, τα αστεία ξωτικά, παρακολουθούν τη μεγάλη ετήσια Γιορτή Των Τρελών. Παρά την απαγόρευση του κακού και αυστηρού Φρόλο, ο Κουασιμόδος οπλίζεται με θάρρος και μπαίνει σ’ ένα κόσμο που πάντα ονειρευόταν και που τώρα βλέπει για πρώτη φορά.
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο «Δημοτικό Κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ» Καβάλας, θα δοθούν 2 μόνο παραστάσεις το απόγευμα στις 05.00΄ και στις  07.30' …
Για κρατήσεις θέσεων, τηλέφωνο: 6944577683.