Το φωτόδεντρο και η ελπίδα ...για μια δέκατη τέταρτη ομορφιά! Μια πρωτότυπη εκδήλωση!

Μια πρωτότυπη εκδήλωση ετοίμασε Ο Δήμος Καβάλας, η «Δημωφέλεια», οι φορείς του προγράμματος ΣτηρίΖΩ και η ομάδα 7+3 .

«Το φωτόδεντρο και η ελπίδα… για μια δέκατη τέταρτη ομορφιά» διοργανώνεται την Κυριακή 29/12/2013 και ώρα 5.00μ.μ στην οδό Δαμιανού.

Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν:
• «Τυχερό» Εργαστήρι: Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί χειροποίητα και πρωτότυπα γούρια για το 2014!
• Μουσική Σκηνή: Ελάτε να διασκεδάσουμε με το εναλλακτικό, διαφορετικό, ρομαντικό αλλά και ξέφρενο Mpc set του Moody Sanchez και του μουσικού σχήματος «The Rebel Funk Orchestra. Ο ήχος τους ανατρεπτικός γεμάτος από upbeats κομμάτια, σε ταξιδεύει σε experimental hip-hop, funk και blues διαδρομές.
• Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Φαρμακείο - ΣτηρίΖω: Ελάτε να συλλέξουμε τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα, στηρίζοντας έτσι συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
• Ανταλλακτικό παζάρι Τράπεζας Χρόνου - ΣτηρίΖω: Ανταλλάσουμε τις ιδέες, τις σκέψεις και τα αντικείμενά μας. Αν δεν χρειάζεστε κάτι μην το πετάτε, ανταλλάξτε το στο Χριστουγεννιάτικο bazaar!
• Πληροφόρηση – Ενημέρωση: Σας ενημερώνουμε για όλες τις δράσεις του Στηρίζω και εγγράφουμε νέους εθελοντές στο Κοινωνικό Δίκτυο.
• Συμμετοχικός μπουφές: Σας προσκαλούμε να φτιάξετε και να φέρετε σπιτικές νοστιμιές στο συμμετοχικό μπουφέ αλλά και να δημιουργήσετε μαζί μας γλυκά και αμυγδαλωτά.
• Αρχιτεκτονική παρέμβαση: Εγκατάσταση φωτισμού στον κορμό και τη φυλλωσιά του δέντρου.

Σας καλούμε, λοιπόν, να φέρετε ότι αντικείμενα δε χρειάζεστε ώστε κάποια να τα δωρίσετε και άλλα να τα ανταλλάξετε, να προσφέρετε φάρμακα, να ενημερωθείτε και να εγγραφείτε ως εθελοντές, να φέρετε σπιτικές λιχουδιές αλλά και να φτιάξετε μαζί μας γλυκά κι αμυγδαλωτά, να πάρετε ως αναμνηστικό το δικό σας χειροποίητο γούρι και φυσικά να διασκεδάσετε με την εναλλακτική μουσική σκηνή πίνοντας ζεστό κρασί!

Η Μάρθα Βέρου μίλησε στον Ακρόαμα fm και στην Κέλυ Ξακοπούλου τονίζοντας την σημασία όλων των επιμέρους δράσεων της εκδήλωσης. Είναι σημαντικό σημείωσε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να ερχόμαστε κοντά με τους συμπολίτες μας συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.