Το δασάκι της Παναγούδας καθαρίζει η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας

Η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας (Ν.Ε.Α. Καβάλας) ως μέλος του “Let’sdoitGreece”, που ξεκίνησε στην Ελλάδα από το 2012, θα πραγματοποιήσει καθαρισμό στο Δασάκι της Παναγούδας την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 11:00, με σημείο συνάντησης την είσοδο του άλσους απέναντι από τον ραδιοφωνικό σταθμό της πρώην ΕΡΤ.

Το ''Let'sdoitWorld'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενεί τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Τα μέλη της Νεολαίας Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 3 Απριλίου και ώρα 12:00 στο γραφείο της ομάδας, στην οδό Φιλίππου 4 στον δεύτερο όροφο, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της Καβάλας και την ευαισθητοποίηση τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ μέσω ηλεκτρονικού τα-χυδρομείου στο 

voluntarismkavala@gmail.com 
και μέσω της σελίδας μας στο  face-book:
 www.facebook.com/voluntarismkavala.


Ο Ακρόαμα fm είναι χορηγός επικοινωνίας και στηρίζει την προσπάθεια  της Νεολαίας Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας