Ο καιρός για το Πάσχα

Για σήμερα Μ.Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σταδιακή βελτίωση. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι νοτιοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικά για την Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας(Περιπου πάνω απο τα 100 μέτρα).
Βαθμιαία εξασθένιση των φαινομένων απο το απόγευμα.
ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Απο 7 ως 16 Βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με βαθμούς χαμηλότερη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20-04-2014

ΚΑΙΡΟΣ: Στο β. Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά και βελτίωση απο το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές βελτιωμένος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ομβρων στα βόρεια ορεινά.

ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοδυτιοκοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21-04-2014
ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες γράγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Σταδική βελτίωση απο τα δυτικά.

ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 και στο Ιόνια τοπικά 7 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης στα νότια.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε περαιτέρω άνοδο στα δυτικά και τα νότια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΜΥ ΚΑΒΑΛΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΜΥ ΘΑΣΟΣ