Βήμα – βήμα προς το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της 3ης Ιουλίου

Δύο προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 3 Ιουλίου, ημέρα διοργάνωσης του συλλαλητηρίου κατά του LNG, προκειμένου στη συνέχεια οι συγκεντρωθέντες να κατευθυνθούν μαζικά στην πλατεία Ελευθερίας.

Στις Καμάρες θα συγκεντρωθούν οι κάτοικοι της Ν. Καρβάλης και του Νέστου και στο Δημοτικό Κήπο οι πολίτες από το δήμο Παγγαίου.
Οι συγκεντρωθέντες θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Ελευθερίας, εκεί όπου θα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι πολίτες της Καβάλας. Έκπληξη θα προκαλέσει το πρόσωπο που θα πάρει το λόγο για την κεντρική ομιλία.

Ήδη εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων εκφράζουν τη βούληση να συμβάλλουν με όποιον τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του συλλαλητηρίου. Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προσκάλεσαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής στις Συνεδριάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων που εκτάκτως συγκαλούν για να ενημερώσουν τα μέλη τους για την επένδυση και τους κινδύνους που εγκυμονεί.

Τις επόμενες μέρες τα μέλη της Συντονιστικής θα συναντηθούν με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων της ΒΦΛ.

Δρομολογούνται εν τω μεταξύ επαφές με άλλους επαγγελματικούς φορείς για ενημερωτικές και αγωνιστικές δράσεις, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών σε πλατεία Καπνεργάτη και Περίπτερο Ενημέρωσης Τουριστών της «Δημωφέλεια», όπως και η ηλεκτρονική αποστολή του ψηφίσματος της Οργανωτικής Επιτροπής κατά του LNG σε όλους τους φορείς και συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.