Το ωδείο «Νεάπολις» διοργανώνει συναυλία των συνόλων, που λειτουργούν στο ωδείο.

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην παραλία της Καβάλας το ωδείο «Νεάπολις» διοργανώνει συναυλία των συνόλων, που λειτουργούν στο ωδείο.

Ειδικότερα, θα εμφανιστεί η ορχήστρα εγχόρδων, υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Κεραμίδη και το σύνολο από κιθάρες υπό τη Διεύθυνση του Τάσου Δέλιου.
Ίσως θα περίμενε κάποιος αυτού του είδους η μουσική να ακούγεται μόνο σε κλειστούς χώρους καθώς δεν περιέχει «δυνατά» και ρυθμικά στοιχεία, που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Ωστόσο στο ωδείο μας έχουμε την πεποίθηση ότι όλα τα είδη της μουσικής πρέπει να ακούγονται στο ευρύ κοινό και όχι σε «αποστειρωμένες» αίθουσες για λίγους και γνώστες του αντικειμένου. Το σύνολο από κιθάρες έχει βραβευθεί με Πρώτο Βραβείο σε πανελλήνιο Διαγωνισμό στην Κομοτηνή και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει ο κόσμος αυτά τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους στο Πανελλήνιο.

Η ορχήστρα εγχόρδων λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια με εμφανίσεις στις συναυλίες καθηγητών και στη φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Επίσης θα εμφανιστεί ως σολίστ ο Αργύρης Μαυρόπουλος μαθητής του Τάσου Δέλιου, βραβευμένος σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε : Φεστιβάλ Βέροιας, «Φίλωνας» Αθήνα, Φεστιβάλ Σύρου κτλ.

Την ορχήστρα θα συνοδεύσει η Αλίνα Αναστασιάδη υπεύθυνη Τμήματος Πιάνου στο ωδείο «Νεάπολις».

Την Ορχήστρα αποτελούν:
Βιολιά: Μανούκη Σβετλάνα, Κελαïδάκη Μαρία, Δεληγιάννη Ευθυμία, Βαρδάκης Μανώλης, Χίζαρης Θωμάς, Δόμβρου Νικολέτα, Κενανίδης Κωνσταντίνος, Βουρτζούμης Γιώργος, Κεσκεσιάδου Μελπομένη, Μπογιάρη Χριστίνα.
Φλάουτα: Πέτρου Λυδία, Καλαïτζής Στέλιος.
Συνοδεία πιάνου: Αλίνα Αναστασιάδη
Διεύθυνση-Διδασκαλία: Ιωάννης Κεραμίδης

Κιθάρες: Τσάνε Άγγελος, Περβανάς Μέμος, Χατζούλης Ιωάννης, Κελετζής Κοσμάς, Καρασάββας Μηνάς, Παπαναστασίου Πένυ , Συλαίος Κίμων, Καρασε’ι’τανίδου Ελισάβετ, Αρβανιτίδης Νάσος, Μαυρίδου Άννα-Μαρία και Δασκάλου Δημήτριος.
Διεύθυνση Διδασκαλία: Τάσος Δέλιος.
Σολίστ:Αργύρης Μαυρόπουλος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καβάλας, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας για την στήριξη, που μας προσέφεραν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω συναυλία.
Για πληροφορίες καλέστε στο 2510 243366
Με εκτίμηση, Ελένη Πατσιά- Παυλίδη
Δ/ντρια του Ωδείου «Νεάπολις»