Τουρνουά παλαιμάχων για την οικονομική ενίσχυση του 19χρονου Νότη Τσίλη

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ σε συνεργασία με αυτούς του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, της Σκόντα Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης, με σκοπό την οικονομική του 19χρονου Νότη Τσίλη με την πραγματοποίηση ενός φιλικού Τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών την Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη».

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΑΟΚ, Σίμος Ανθουλάκης, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να δώσει μαζικό «παρών» στο «Ανθή Καραγιάννη», βοηθώντας τον νεαρό Νότη να σταθεί ξανά όρθιος στα πόδια του.

Ο εκπρόσωπος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου, ανέφερε ότι μόλις έγινε η πρόσκληση από τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ, αμέσως έγινε δεκτή με ευχαρίστηση η συμμετοχή τους, καθώς οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ αγωνίζονται μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ ευχήθηκε το τουρνουά να σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, ώστε να ενισχυθεί με ένα σεβαστό ποσό η οικογένεια Τσίλη.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα παραβρεθεί στην Καβάλα με όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, από τον πιο μεγάλο σε ηλικία έως τους παίκτες που πρόσφατα κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους (Κούδας, Σκαρτάδος, Μαλιούφας, Ζαγοράκης, Βρύζας, Γεωργιάδης κ.α.).

Συγκινημένος και σχεδόν βουρκωμένος ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΑΟΞ / SkodaΞάνθης, Χριστόφορος Διαμαντής, δήλωσε ότι είναι λυπηρό για ένα νέο παιδί να βιώνει μια τέτοια περιπέτεια, με την ιστορία του Νότη να συγκινεί τον ξανθιώτικο σύλλογο, ο οποίος θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του για να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό, που θα ανακουφίσει τον 19χρονο και την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Νέστου, Γιάννης Καγιάς, έκανε παράκληση στον κόσμο των δύο νομών, Καβάλας και Ξάνθης, να δώσει βροντερό «παρών» στο τουρνουά παλαιμάχων, ώστε να στηριχτεί και ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά η οικογένεια Τσίλη.

Τέλος, ο πατέρας του νεαρού Νότη, Γιώργος Τσίλης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τεσσάρων συλλόγων για τις πρωτοβουλίες τους, που συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο για την χρονοβόρα και δύσκολη αποκατάσταση του 19χρονου γιου του (έχει σπάσει η λεκάνη του σε τέσσερα σημεία και του έγιναν δύο αναγκαστικές ακρωτηριάσεις στο πόδι, με τον νεαρό να είναι από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο ξανά στο σπίτι του, έπειτα από νοσηλεία στον «Άγιο Λουκά»). Ανέφερε ακόμη ότι είναι συγκινητική η συμπαράσταση του απλού κόσμου, που προσφέρει από το υστέρημά του στον λογαριασμό, που έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς (6779120046623).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ, τα οποία θα διατίθενται από τα Πρακτορεία ΠΡΟΠΟ

Κακακλή (Σούγελο)

Μελελούδη (Ομονοίας)

Μαδέση (Βενιζέλου)

Γκοράνη (Μητροπολίτου Χρυσοστόμου), καθώς και την Μπουγάτσα «Αχιλλέας» (Βενιζέλου).

Τον προσεχή Σεπτέμβρη η ομάδα δημοσιογράφων Καβάλας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», με τα έσοδα να διατίθενται στην οικογένεια του νεαρού Νότη.

kavalawebnews.gr