Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2014-15

Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όλοι εμπράκτως την αγαπημένη μας ομάδα, με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας. Η διοικούσα επιτροπή φρόντισε, έτσι ώστε οι τιμές να είναι προσιτές και για "κάθε τσέπη".

Φυσικά αυτό που συμφέρει είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας, καθώς για να παρακολουθήσει κάποιος έναν αγώνα της Καβάλας θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ τον αγώνα ενώ οι γυναίκες 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις τιμές λέει τα εξής:

"H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, τα οποία ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Η διάθεση τους ξεκινά στις 30/7 από τα γραφεία του ΑΟΚ στην παραλία επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (καθημερινά, ώρες 9-12:00 πμ.).

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία εξυπηρέτησης. Οι τιμές για τα απλά εισιτήρια πρωταθλήματος και κυπέλλου θα είναι 5€(γυναίκες) και 10€(άντρες).

ΘΥΡΕΣ 6-7-8
60 € για τους άντρες και 30 € για τις γυναίκες.
Στις σκεπασμένες θέσεις η τιμή είναι 100€ και μέχρι τις 7/8 μπορούν οι περσινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις θέσεις τους με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2013-14(διάθεση αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Ο.Κ.).

ΘΥΡΕΣ 12-1-2
50 € για τους άντρες και 25 € για τις γυναίκες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ισχύει για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας".

Γιάννης Σιαπέρας