Ο Γιάννης Γιαραμάνης 40ός στην παγκόσμια κατάταξη

Ολοκληρώθηκε η έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων κατηγοριών του παγκόσμιου πρωταθλήματος Finn World Masters 2014 που έλαβε χώρα στο Σοπότ της Πολωνίας από τις 6 εώς της 13 Ιουνίου και στο οποίο συμμετείχε ο αθλητής ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Κ., Γιάννης Γιαραμάνης.

Ο αθλητής μας κατέλαβε την 40 θέση στην κατηγορία Finn Masters, ανάμεσα σε αθλητές κορυφαίου επιπέδου από όλο τον κόσμο. Στην διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 235 σκάφη, ενώ την Ελλάδα εκπροσώπησαν δύο αθλητές.

Οι ιστιοδρομίες διενεργήθηκαν σε συνθήκες πολύ διαφορετικές σε σχέση με τις συνθήκες της Μεσογείου, με ανέμους που κυμάνθηκαν από συνθήκες σχεδόν πλήρους άπνοιας έως ταχύτητες 30 κόμβων. Απαιτούσαν από τους ιστιοπλόους ετοιμότητα και ικανότητα, τις οποίες επέδειξε ο αθλητής μας δικαιώνοντας τις προσδοκίες μας.

Η αξιόλογη αυτή συμμετοχή έρχεται να προστεθεί στην μακρόχρονη εμπειρία του αθλητή μας σε διάφορα πρωταθλήματα και μας κάνει να αισιοδοξούμε για καλές εμφανίσεις στα επόμενα πρωταθλήματα στα οποία σκοπεύει να λάβει μέρος φέτος και σε μία πολύ καλή εμφάνιση στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Finn World Masters 2015 στα γνώριμα γι αυτόν νερά της πόλης μας.

Υπενθυμίζεται ο ΝΟΚ έχει αναλάβει την διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος Finn World Masters 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Καβάλα.

Ο Γιάννης Γιαραμάνης και ο ΝΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς του, το Δήμος Καβάλας, την Δημωφέλεια και τα Ορεινά κτήματα Κώστα Λαλίκου για την έμπρακτή υποστήριξή τους στην αποστολή της Πολωνίας.
nokavalas.gr