Προβολή ταινίας «Το Τέλειο Χτύπημα» από την Κινηματογραφική Λέσχη του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας παρουσιάζει στον κινηματογράφο «Ζέφυρο» την αριστουργηματική ταινία του Τζουζέπε Τορνατόρε «Το Τέλειο Χτύπημα» (La Migliore Offerta) παραγωγής 2013, ενδεδυμένο με τη υπέροχη μουσική του Ένιο Μορικόνε.

Ένα καλλιτεχνικό μυστήριο δίπλα στη δραματική ιστορία ενός ανθρώπου που αγάπησε τις τέχνες λίγο περισσότερο από τους ανθρώπους.

Προβολές καθημερινά από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως Κυριακή 6 Ιουλίου, στις 21:30.

Εισιτήρια κανονικό: 6 ευρώ
Μειωμένο 4,5ευρώ.

Λίγα Λόγια για την ταινία:

Τραγική ειρωνεία έχουμε όταν ο ήρωας αγνοεί την αλήθεια, την οποία όμως αισθάνεται ο θεατής. Στο Τέλειο Χτύπημα του Tornatore (Σινεμά ο Παράδεισος, Ο Θρύλος του 1900, Μαλένα) νιώθεις την τραγική κατάληξη από πριν, όχι γιατί η πλοκή του είναι αναμενόμενη, αλλά επειδή σου τη δίνει στο πιάτο ο σκηνοθέτης ώστε να αγωνιάς για την τύχη του ήρωα, να εκλιπαρείς να μην ανοίξει την πόρτα, όταν έρθει η ώρα της αποκάλυψης. Όμως η πραγματικότητα που γνωρίζεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με τη δική του ψευδαίσθηση. Και με ποιό δικαίωμα θα τον κατηγορήσεις, όταν επιλέγει να ζήσει στην «αλήθεια» του, παραμένοντας ένας άνθρωπος που έχει μάθει στωικά να προσμένει το όνειρο; Αν θες να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, οφείλεις να του υψώσεις το ποτήρι. Κι ας περιμένει ακόμα, παρέα με τη μοναξιά του…

Γιάννης Βασιλείου

1 Ιουλίου – 6 Ιουλίου
Το Τέλειο Χτύπημα (La Migliore Offerta)
Παραγωγή: Ιταλία, 2013
Είδος: Δραματική, μυστηρίου
Διάρκεια: 128’
Σκηνοθεσία: Giuseppe Tornatore
Πρωταγωνιστούν: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Donald Sutherland

Το Τέλειο Χτύπημα (La migliore offerta / The... από myfilm-gr