Κορυφώνονται οι προετοιμασίες ενόψει του Συλλαλητηρίου κατά του LNG

Άνεργοι και μαθητές της Ν. Καρβάλης οι «κομιστές» του ψηφίσματος στους πολίτες της Καβάλας

Μέσα σε λίγες μόνον ημέρες από την ημέρα που η Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNG απέκτησε ένα σημείο αναφοράς, το Περίπτερο της «Δημωφέλεια» και η Γραμματεία της ένα χώρο εξοπλισμένο για να εκτελεί τις δράσεις που η Συντονιστική Επιτροπή αποφασίζει, σημειώθηκαν σημαντικά οργανωτικά βήματα για την άρτια διοργάνωση του Συλλαλητηρίου κατά του LNG, που θα γίνει την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014.

Εκτός από την εκτύπωση της αφίσας, των φυλλαδίων με περιεχόμενο το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής κατά του LNG, πανό και ό, τι άλλο απαιτείται για τη διοργάνωση, ενημερώθηκαν εκατοντάδες φορείς για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, έγιναν ήδη και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο την επόμενη εβδομάδα, ενημερωτικές συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και άλλους, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση των υπογραφών.

Την επόμενη εβδομάδα, σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι οι επισκέψεις μελών της Συντονιστικής Επιτροπής στους 3 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, πλην του δήμου Καβάλας και οι ενημερωτικές και άλλες δράσεις, ώστε να εξαντληθεί κάθε τρόπος επικοινωνίας, με σκοπό και ο τελευταίος καβαλιώτης να πληροφορηθεί για τη διοργάνωση και να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν θα δώσει το «παρών» στην πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014.
Το μεγάλο στοίχημα για την ΣΕ δεν είναι μόνον να γεμίσει η πλατεία, αλλά να μάθει κάθε καβαλιώτης για ποιους λόγους λέει «ΟΧΙ» στο LNG.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο, μαθητές της Ν. Καρβάλης συνοδευόμενοι από μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του χωριού και της Στέγης Πολιτισμού Ν. Καρβάλης διένειμαν το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής στους πολίτες που βρίσκονταν στην παραλία για να δουν το AIR SEA SHOW.

Σε άλλη αποστολή, μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας φρόντισαν επίσης για τη διανομή του φυλλαδίου, αλλά, κυρίως, για να περάσουν το μήνυμα στους πολίτες της Καβάλας ότι οι άνεργοι δεν προτίθενται να γίνουν το άλλοθι για την «ερημοποίηση» της χώρας , όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που κοινοποίησαν στον Τύπο και σε ένδειξη συμπαράστασης και στη Γραμματεία της Συντονιστικής.