Ξεκινά σήμερα το 1o BIKES & BLUES FESTIVAL

1o BIKES & BLUES FESTIVAL στη Χρυσούπολη Καβάλας 1 & 2 Οκτωβρίου
To 1ο Bikes and Blues Festival θα πραγματοποιηθεί στην Χρυσούπολη Καβάλας το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011.

H Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας HARLEY DAVIDSON, TWINHEADS HELLAS, σε συν-εργασία με την διαφημιστική εταιρία της Καβάλας, PANDA ADVERTISING διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, BLUES FESTIVAL με ζωντανή μουσική από τα καλύτερα BLUES σχήματα της Ελλάδος.
Μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να γίνει πολύ γρήγορα θεσμός. Η ιδέα είναι η δημιουργία ενός «ΘΕΣΜΟΥ» που θα φέρει σε επαφή μοτοσυκλετιστές αλλά και λάτρεις της Blues μουσικής, από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Στο μουσικό μέρος του φεστιβάλ οι TUBESCREAMERS , BLUES WIRE , MOJO ELECTRIC BLUES BAND και NICK & THE BACKBONE με ατελείωτη BLUES μουσική.

Στον χώρο, ένα τεράστιο κτίριο τύπου ΤΟΛ με άριστα εσωτερικά διαμορφωμένο χώρο και έναν τεράστιο εξωτερικό χώρο θα λειτουργούν παράλληλες εκδηλώσεις με την ανάλογη θεματολογία με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους επισκέπτες. Στα συν ο χώρος camping για όσους θέλουν να κατασκηνώσουν.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σάββατο
19:00 TUBESCREAMERS - BLUES WIRE

Κυριακή
19:00 MOJO ELECTRIC BLUES BAND - NICK & THE BACKBONE