«Αγανακτισμένοι» και στην Wall Street???(video)

Μετά την Πουέρτα ντελ Σολ και το Σύνταγμα…σειρά πήρε η Wall Street!!!
Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την πρώτη εμφάνιση των αγανακτισμένων της Wall Street, που κατασκήνωσαν στην πλατεία Λίμπερτι του Μανχάταν δίπλα από το αμερικανικό Χρηματιστήριο.
Στην αρχή δεν τράβηξαν την προσοχή τις τελευταίες όμως μέρες το θέμα κάνει το γύρω του κόσμου και ο αριθμός των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για την απληστία των επιχειρήσεων, όλο και αυξάνεται.
Την Παρασκευή, πάνω από 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από την Wall Street, ενώ πραγματοποίησαν και πορεία μέχρι το αρχηγείο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

«Οι τραπεζίτες είναι όλοι ναζί», «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», «η αστυνομία της Νέας Υόρκης προστατεύει τους εκατομμυριούχους και τη Wall Street» ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές.

Οι Αγανακτισμένοι» της Wall Street, έχουν μάλιστα απευθύνει κάλεσμα το Σάββατο για συμβολική κατάληψη και άλλων πόλεων, εκτός της Νέας Υόρκης.

Λος Άντζελες, Βοστόνη, Ντένβερ, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Οκλαχόμα, Όστιν, Λας Βέγκας, Ινδιανάπολη είναι οι πόλεις τις οποίες σκοπεύουν σήμερα να «καταλάβουν» οι ακτιβιστές.
http://www.protothema.gr/ http://www.adbusters.org/