Alex Leon Feat. Giorgina "Angel" (Eurovision GR 2013)

ALEX LEON feat. GIORGINA "ANGEL"

Μια ξεχωριστή πρόταση κυκλοφορεί και τιτλοφορείται με το όνομα του παραγωγού που έχει υπογράψει όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών.

"Angel" από τον Alex Leon με την μοναδική ερμηνεία της Giorgina!

O Alex Leon είναι ο παραγωγός που "κρύβεται" πίσω από όλα τα τραγούδια που εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των charts τα τελευταία χρόνια και που εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες της χώρας μας, μεταξύ των οποίων οι Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής, Demy. Ασχολείται χρόνια πειραματιζόμενος με τους ήχους και τις μελωδίες και εξελίσσει κάθε τραγούδι σε υπέρ-παραγωγή ρυθμών και ενορχήστρωσης.

Ο Alex Leon πλέον μας παρουσιάζει, ο ίδιος, τη νέα του δημιουργία και επιλέγει τη πολύ ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία της Giorgina για να δώσει υπόσταση στο τραγούδι που συνδυάζει τον ηλεκτρονικό ήχο, τα ethnic στοιχεία και το dubstep ρυθμό σε μια dance , καθηλωτική παραγωγή έτοιμη να κατακτήσει το κοινό!
Υποψήφιοι, με τη ξεχωριστή τους πρόταση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision οι Alex Leon & Giorgina είναι εδώ με ότι πιο καινοτόμο στη μουσική!