Η Θωμαή Απέργη με το "One Last Kiss" υποψήφια για εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision.

ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ "ONE LAST KISS"
Η καλλιτέχνιδα που ήρθε να ταράξει τα εγχώρια νερά της δισκογραφίας με το temperamento της και τις ιδιαίτερες επιλογές της στη μουσική, μας συστήνει το νέο της τραγούδι...

"One Last Kiss" και η Θωμαή Απέργη ακόμα μία φορά προκαλεί να τη γνωρίσουμε από την αρχή. Έχοντας κάνει αίσθηση με το "What's Your Name" και έχοντας εντυπωσιάσει με το "You Keep Me Rolling" επιστρέφει δυναμικά με το 3o της single "One Last Kiss" και το ερμηνεύει με το πάθος του τελευταίου φιλιού αλλά και τη φρεσκάδα της νεανικής ενέργειας!

Η νέα ντίβα της μουσικής, με επιρροές από smooth jazz, soul & funk ήχους και ιδιαίτερη φωνή, ολοκληρώνεται από το ρυθμικό χτύπημα των drums και το τρομπόνι σε ένα τραγούδι - συνονθύλευμα συναισθημάτων!

Η Θωμαή Απέργη με το "One Last Kiss" τολμά και προσκαλεί το ελληνικό κοινό σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία μουσικής και είναι υποψήφια να συνεχίσει το ταξίδι της και στην Ευρώπη, ως υποψήφια για εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision.

"One Last Kiss" από τη Θωμαή Απέργη, κυκλοφορεί από τη Panik Records, την εταιρεία που συνεχίζει να στηρίζει ότι νέο και πρωτοποριακό!