ΟΙ ΙΜΑΜ BAILDI EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚABAΛA ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, η 8 μελής παρέα των Imam θα κάνει μια στάση στο Like Bar της πανέμορφης Καβάλας, λίγο πριν αποχαιρετήσει (προσωρινά) την Ελλάδα.
Στη συνέχεια οι Imam Baildi βάζουν πλώρη για το πρώτο τους ταξίδι στην Αμερική, στο South by Southwest, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ των ΗΠΑ (12-17 Μαρτίου), και λίγο μετά για ένα ευρωπαϊκό tour με 17, μέχρι στιγμής, συναυλίες στη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και το Βέλγιο από τα μέσα Απριλίου ως τα τέλη Μαΐου.

Στο Like Bar(παλιά "η Αλίκη έχει Λάθος Αγόρι"), οι Imam Baildi θα παρουσιάσουν τις πολυαγαπημένες τους μουσικές αλχημείες, αλλά και πολλά καινούρια κομμάτια από το καινούριο τους album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013.

Ανάμεσα σε αυτά, και το ‘Σημείωμα’, το πρώτο κομμάτι σε στίχους και μουσική Imam Baildi, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το μουσικό κοινό της Αθήνας. Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουριο, ανεβαστικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

Χορηγός Επικοινωνίας Ακρόαμα 97,8