Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - Καβάλα Ανοικτό Κάλεσμα Συμμετοχής 2013

Κάλεσμα Συμμετοχής 2013
3η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - Καβάλα
Ανοικτό Κάλεσμα Συμμετοχής 2013
Κάνε τη Μουσική, Γίνε η Γιορτή
Για τρίτη χρονιά η Καβάλα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής !

Ανανεωμένη, ακόμα πιο παθιασμένη, περισσότερο ώριμη και με το βλέμμα στο μέλλον, στοχεύει να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.

Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή .

1.Απευθυνόμαστε σε:
Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2012.

2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2013.

3.Ψάχνουμε φωτογράφους, ζωγράφους, γραφίστες, ζογκλέρ και άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στα πλαίσια της γιορτής.

4.Μαγαζιά, Εταιρείες, Διάφοροι φορείς, όπως Σύλλογοι - Σωματεία, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά, sites- blogs. Για τη χρηματοδότηση της Γιορτής η ανταλλακτικής Χορηγίας,
Στο τηλέφωνο : 6937796096
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους μέχρι 20 Μαϊου ως εξής:
Δείγμα της Μουσικής σας (mp3), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση:
MusicDayKavala@gmail.com