PreReworks 2013



ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 


Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Pre-ReworksEvent μας έδωσε μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου ReworksFestival, που θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.  

Το warm-upevent, πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 10 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη στο Block 33. Το LiveStageγέμισε με χρώματα και μουσικές από κορίτσια και αγόρια έχοντας ως απαραίτητο αξεσουάρ ξέφρενη διάθεση για μουσική, χορό και ότι άλλο προκύψει!

Στο Pre-Reworksevent κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο ReworksFestival περασμένων ετών, μαζί με τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. 

Στο φετινό lineup παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στην Γαλλική σκηνή σήμερα. 

Πρόκειται για τον DyedSoundorom.   

Μια από τις αποκαλύψεις του ReworksFestival 2011, ήταν αναμφισβήτητα ο JamesHolden. 

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο AirStage παρουσίασε ένα εξαιρετικό set, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Pre-ReworksEvent. 

Ο And.id εμφανίστηκε έπειτα από καιρό στο Pre-reworksevent. Μετά από δυο  και πλέον χρόνια παρουσίασε το σόλο χορευτικό του Live. 

Στο Pre-ReworksEvent δε θα μπορούσε να λείπει ο Ison  και το καθιερωμένο του closingset το οποίο έχει γίνει θεσμόςκάνοντας μας να χορέψουμε μέχρι την ανατολή του ηλίου! 

Το lineup έκλεισαν οι Darktom&GeorgeAdi. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη !

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Καράλης ( Θεσσαλονίκη )