Μεγάλη επιτυχία για την ‘Κληρονομιά’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31.03.2014
ΤΕΧΝΟΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση ‘ Η Κληρονομιά’ κατά τις δύο πρώτες παραστάσεις που ανέβηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στη Χρυσούπολη. Το Δημοτικό Θέατρο κατακλείστηκε κυριολεκτικά από τους θεατρόφιλους της περιοχής του Νέστου και όχι μόνο.

Απόλαυσαν όλοι μια κωμωδία ανατρεπτική, αλλοπρόσαλλη με ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες και άφθονο γέλιο που διέκοπτε κάθε τόσο τη φυσική ροή της παράστασης που έφτασε τις δύο ώρες σε διάρκεια!

Όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν μία θέση, θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία το προσεχές σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου στις 8 μ.μ. Η παράσταση ανεβαίνει επίσης στις 13 Απριλίου στην Ελευθερούπολη ενώ στις 29 Απριλίου θα πάρει μέρος στο Φεστιβάλ των ερασιτεχνικών θιάσων στην Καβάλα. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στην Ξάνθη και την Ορεστιάδα.

‘Η Κληρονομιά’ είναι μία ιδιαίτερη, σύγχρονη, ανατρεπτική κωμωδία, με πολύ γέλιο και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις να διαδραματίζονται πάνω στο σανίδι, που κάνει αίσθηση με τις ανατροπές της, αλλά και με τους ιδιαίτερους χαρακτήρες της.
Η κωμωδία αυτή διαφέρει από τις κωμωδίες που ‘χουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε από συλλόγους και θεατρικές ομάδες της περιοχής μας. Οι σκηνές εξελίσσονται πάνω στο θεατρικό σανίδι εναλλάξ αλλά και παράλληλα. Ο θεατής βρίσκεται σε μία διαρκή εγρήγορση παρακολουθώντας κωμικές καταστάσεις και παράλληλη δράση επί σκηνής. Ποιος είναι λοιπόν ο Ρόκυ… ο οποίος καταφθάνει στη σκηνή του ΤΕΧΝΟΘΕΑΤΡΟΥ και πολιορκεί μια ολόκληρη οικογένεια, μια ολόκληρη πόλη και μια ανατρεπτική παράσταση…;

Η συνέχεια επί της σκηνής του Τεχνοθεάτρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης.

Οι συντελεστές του έργου: Βάλια Δάτσαλη, Μαρία Δεληνικόλα, Ελευθερία Ζαμπέλου, Δημήτρης Καμπάκος, Κυριακή Κλεισαρχάκη, Δαμιανός Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μακίδης, Δημήτρης Μολοχίδης, Σωκράτης Νίκου, Κατερίνα Νούση, Κυριακή Ξανθοπούλου, Βούλα Χοτζούδη Παναγιωτίδου, Δημήτρης Σωτηριάδης.
 

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ελαίας. 
Σεναριο: Μάγδα Νικηφορίδου,
Μουσική Επιμέλεια: Πασχάλης Καλογερούδης,
Σκηνικά – Κοστούμια : Χριστίνα Γλυφού,
Μακιγιάζ: Έμη Πιπιλιάγκα ,
Κομμώσεις : Δέσποινα Γιοβάνογλου,
Διεύθυνση Επιμέλειας - Οργάνωση Παραγωγής – Φροντιστήριο: Βούλα Χοτζούδη –Παναγιωτίδου,
Φωτισμός:Σπύρος Ρόϊδος,
Φωτογράφος παράστασης: Στέλλα Φεσσατίδου.
 

Χορηγός επικοινωνίας: FASMA Productions.
 

Ευχαριστούμε το Δήμο Νέστου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας. Χορηγός : Δήμος Νέστου.
Μείνετε συντονισμένοι … «Η Κληρονομιά» ΕΡΧΕΤΑΙ…!!!