Στην Β.Φ.Λ. ο Μάκης Παπαδόπουλος

Την αμέριστη συμπαράστασή του στους εργαζομένους της ELFE (πρώην Β.Φ.Λ.), με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της, πάντα με τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, εξέφρασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο τη Δευτέρα 14 Απριλίου.

Κατά τη συνομιλία του με τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:
« Η Β.Φ.Λ. – ΕLFE είναι μια βιομηχανία που για δεκαετίες εφοδιάζει με λιπάσματα την αγροτική οικονομία της χώρας μας και συντηρεί πολλές θέσεις εργασίας, δίνοντας ταυτόχρονα δουλειές σε πάρα πολλούς άλλους επαγγελματίες του τόπου μας.

Είναι ανάγκη να λυθούν οι εκκρεμότητες με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς κι επίσης να προμηθεύεται φυσικό αέριο σε φθηνότερη τιμή. Υποστηρίζουμε τη λειτουργία της Β.Φ.Λ., επιμένοντας ότι πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, του περιβάλλοντος, της θάλασσας και της ατμόσφαιρας.

Εμείς έχουμε δηλώσει ότι θα είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, δίπλα στους εργαζομένους».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ELFE – Β.Φ.Λ. Γιώργος Τσιμενίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας Μάκη Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι, όπως στάθηκε δίπλα στην εταιρία με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου, έτσι θα σταθεί και με την ιδιότητα του αυριανού δημάρχου Καβάλας.